Wijsheid

 

 

 

Spirituele wijsheid en kennis

Boeken

Boeken verrijken je kennis. Ze werken inspirerend en geven voeding aan heel veel gebieden in je leven. De boeken die wij aanbieden zijn boeken met een diepgang. Vaak hebben ze een relatie met de artikelen die wij in de winkel hebben staan. Natuurlijk hoef je geen studiehoofd te zijn om gegrepen te worden door een boek. We hebben vele boeken die op een luchtige manier inzicht en inspiratie geven. Sommige boeken zijn heel praktisch gericht zodat je meteen door oefening in de praktijk ziet wat voor uitwerking iets heeft. Andere zetten je aan tot nadenken, maar altijd heeft een boek iets uit te dragen.

Kom gerust eens kijken naar de boeken die er staan en zoek je tevergeefs naar een titel van een boek dat je interesseert, meldt het dan zodat we het meteen kunnen bestellen.

We hebben boeken en tijdschriften over:

Aura’s/Chakra’s
Allerlei soorten cadeauboeken
Aromatherapie
Bach Bloesemremedies
Bhoeddhisme/Hindoeïsme
Boeken voor en over kinderen
Dieren
Dromen
Edelstenen
Enneagram
Engelen en elfen
Feng Shui
Gezondheid
I-Tjing
Kruiden/Voedingsleer
Mandala’s
Massage en lichaamstaal

 

Meditatie/Yoga
Mindfulness
Pendelen
Reiki
Rouwverwerking
Sjamanisme
Spirituele romans
Tai Chi
Tarot
Voeding
Yoga
Wicca

Wij hebben ook diverse agenda’s, dagboeken en kalenders.

 

17

Tarot-, Orakel- en Inzichtkaarten

Tarotkaarten zijn er al eeuwenlang en werden altijd volgens een vaste zienswijze afgebeeld. De bekendste afbeelding is die van Rider Waite, maar er zijn ontzettend veel andere mogelijkheden. Er zijn altijd 78 kaarten en een indeling in een grote en een kleine Arcana. De 22 kaarten van de grote Arcana vormen het hart van de tarot. Zij vertegenwoordigen de grote thema’s in het leven. De 56 kaarten van de kleine Arcana staan voor de gebeurtenissen van alledag. De meeste mensen beginnen tarot te leren door één kaart te pakken en de uitleg hiervan in een boek op te zoeken. Na verloop van tijd kun je leren bepaalde patronen te leggen en bekijk je de plaats van de kaarten ten opzichte van elkaar, zodat je een uitgebreider beeld krijgt.

Orakelkaarten zijn een soort tarotkaarten maar dan zijn er wisselende aantallen kaarten en de maker van het orakelspel bepaalt hoe de uitleg van die kaarten is. Er zit dan altijd een boekje bij met uitleg.

Ook zijn er nog diverse soorten inzichtkaarten. Dat zijn kaarten die je op gevoel pakt, en de kaart geeft je een boodschap voor de dag, of een antwoord op je vraag. Daar zit meestal geen verdere uitleg bij, de kaart spreekt voor zich en je moet er zelf over nadenken waarom je nou net die kaart gepakt hebt.

Wij hebben o.a. kaarten van:

Rider Waite
Crowley
Osho Zen
Mlle Lenormand
engelen kaarten van Doreen Virtue
Emoto
veel kindersets, waaronder Helen Purperhart
diverse kaarten en sets met allerlei thema’s, waarvan er regelmatig weer nieuwe binnenkomen.

de maretak verrassende inzichten
17
de maretak verrassende inzichten

Probeer het ook eens!

Trek hieronder een kaartje voor jezelf uit het kaartendek van Gabrielle Bernstein: 'Het universum staat achter je' en voel wat het je wilt vertellen. Haal eerst een paar keer diep adem met je ogen dicht, open ze en kies de kaart waar je aandacht als eerste naar toe gaat. Klik op die kaart. Deze zal omdraaien en je een boodschap geven. Onderaan kun je ook de kaarten schudden (shuffle) of ervoor kiezen om alle kaarten te laten omdraaien (met de pijl knop). Succes!

TREK HIER JE KAART

Shuffle