Schatten uit de aarde

Beeldmerk Maretak white

Wat zijn dat dan, onze schatten uit de aarde?

Stenen zijn geen dode materie. Ze zijn ontstaan en gegroeid in de aarde en bevatten allerlei mineralen en organische stoffen. Net zoals alle materie hebben ook zij een elektromagnetisch veld.

Hun werking is door de eeuwen heen bewezen en gebruikt. Indien de trilling van hun elektromagnetisch veld aangetrokken wordt door de trilling van jouw uitstraling, kun je baat hebben van de specifieke werking van de steen, zowel lichamelijk als spiritueel.

Edelstenen zijn er in alle vormen en afmetingen, in ruwe en gepolijste vorm, los of verwerkt in sieraden. Je kunt de stenen gebruiken als hulpmiddel bij genezing of om een ruimte te versterken.

Leg bijvoorbeeld een toermalijn bij je computer, om de straling hiervan te neutraliseren. Ga mediteren met een zonnesteen in je hand, die zorgt er dan voor dat je weer opgeladen wordt met positieve gevoelens en vitaliteit.

Gebruik een bergkristal om zacht en helder water te verkrijgen. Wij hebben ook prachtige sieraden waar edelstenen in verwerkt zijn. Tevens hebben we symbolische sieraden met en zonder edelstenen.

Een paar voorbeelden van Schatten uit de aarde

We hebben een ruim assortiment en kunnen hier natuurlijk niet alles laten zien.
Kom eens kijken en laat je verrassen!

Schatten uit de aarde

chrysocolla

deze zijn gepolijst en we hebben ook ruwe varianten

 

DNG_7000

geode

bergkristal

de maretak schatten uit de aarde

diverse edelstenen

ruw of gepolijst

Mooi voor je lijf

sieraden

met edelstenen