Nog meer moois

Beeldmerk Maretak white
Collage overig moois De Maretak

zoek je een cadeautje, iets fijns of iets wat jou of een ander blij maakt?

Iets aardigs, een hart onder de riem, een fijnigheidje, iets dat helpt of ondersteunt, iets wat lekker ruikt of mooi is, een aardigheidje of iets waardevols, iets wat raakt of blij maakt, iets anders dan anders, iets voor nieuw leven, een afscheid, een steun in de rug, iets voor een speciaal moment of juist zomaar. Wij hebben ook veel dingen die niet onder een noemer te scharen zijn en eigenlijk is het ook teveel om allemaal te benoemen. Toch een poging tot opsomming van onderwerpen en thema's in ons assortiment die op de overige pagina's niet benoemd zijn:

Abaloneschelp, Agenda’s, Amuletten, Ansichtkaarten, Boeddha’s, Dagboeken, Doopkaarsen, Dozen en kisten, Draken, Dromenvangers, Drop, Elfjes, Energie-eieren, Engelen, Feng Shui artikelen, Fonteinen, Gebedsvlaggen, Geboortedagboeddha’s, Geluksolifanten, Gelukspopjes, Godinnen, Heiligenbeelden, Hl. Christoffel,, Huidverzorging, Huisaltaar, Inzichtkaarten, Kaarsen, Kaartenhouders, Kalenders, Klankschalen, Koshi, Kristallen bollen, Mala’s, Meditatiebankjes, Meditatiekussens, Meridiaankogels, Merkaba, Moxa, Neti pot, Noveenkaarsen, Oorkaarsen, Orakelkaarten, Pendels, Posters, Rouwkaarten, Rozenkransen, Sieraden, Sleutelhangers, Spirituele Spelen, Tarotbuidel, Tarotdozen, Tarotkleden, Theemokken, Tingsha’s, Vijzels, Windgongen, Yogamatten, Zepen, Zorgenpopjes, Zoutlampen, Zoutwaxinelichtjes

Steeds zijn wij op zoek naar mooie toevoegingen en nieuwe bijzondere artikelen.

Een prachtig voorbeeld is deze Koshi

De Koshi is een windgong gemaakt van bamboe welke een heel rustgevend geluid geeft. Er zijn 4 verschillende stemmingen verkrijgbaar, afgestemd op de elementen (aarde, water, lucht en vuur). Steeds vaker worden windgongen ook binnenshuis gebruikt omdat er zoveel plekken zijn waar het geluid meteen voor een heel ontspannen sfeer zorgt. In huis, maar bijvoorbeeld ook in yogastudio's en massagepraktijken. Buiten zorgt de wind voor beweging en daardoor het geluid. Voor binnen is er deze speciaal ontworpen standaard, waarbij het veertje voor de beweging zorgt. We zijn er trots op dit in ons assortiment te hebben! Zet het geluid aan en geniet mee van deze rustgevende klanken!