Lief voor je lijf

Beeldmerk Maretak white

Lief voor je lijf omvat alles voor je gezondheid

Vitamines en mineralen

Ons lichaam bestaat uit veel verschillende voedingsstoffen, waaronder vitamines en mineralen. Voedingsstoffen zijn geen medicijnen, maar lichaamseigen bouwstenen. Deze bouwstenen zijn belangrijk voor onze groei, vitaliteit en algemeen welzijn. Het is belangrijk dat deze stoffen optimaal aanwezig zijn zodat het lichaam geen tekorten oploopt en, erger nog, klachten en ziektes ontwikkelt. Preventief werken is essentieel om een gezond lichaam te behouden.

Wij werken graag met de producten van o.a:

Solgar
AOV
Orthica
Wij geven je graag advies hierover.

Kruiden

Sinds er mensen bestaan maken ze gebruik van kruiden. Ze gebruiken ze in de voeding maar ook als geneesmiddel. Kruiden zorgen voor een heerlijke geur en smaak aan je voeding. Als een kruid als geneesmiddel wordt gebruikt ondersteunt het de werking van lichaam en geest om in balans te komen. Kruiden kunnen geen geneesmiddelen vervangen.

Kruiden kunnen balans brengen in: Je weerstand, zenuwstelsel, luchtwegen, bloedsomloop, spijsvertering, urinewegen, hormoonstelsel, bewegingsapparaat en huid.

Je kunt de kruiden vers, gedroogd, als thee, tinctuur, capsules of in olie en zalf gebruiken.
Wij hebben ook oorkaarsen met of zonder kruiden erin.

Wij hebben een breed assortiment kruiden en kruidentheeën van o.a. Jacob Hooy, Maharishi Ayurveda, Salus, Sonnentor,Yogi en anderen.

Kom langs om je te laten adviseren of om onze heerlijke theeën te proeven.

 

 

Essentiële oliën

Geuren zijn heel belangrijk. Een geur kan bepalen hoe we ons voelen, het kan een welbehagen geven, een afkeer of een signaal afgeven. We merken pas hoe belangrijk onze geur is als we door verkoudheid of anderszins niet kunnen ruiken.

Aromatherapie is het gebruik maken van de essentiële olie in planten, bomen en struiken om een bepaald effect te verkrijgen op lichaam, hoofd en geest.

Wij hebben essentiële oliën van Chi International en ons eigen merk. Ook zijn er diverse deodorants op basis van natuurlijke essentiële oliën.
Kom gerust eens ruiken aan de testflesjes die we hebben staan en laat je verrassen!

De toepassing van essentiële olie is veelzijdig, klik op onderstaande knop voor meer informatie.

Bach

Dr. Bach heeft in de vorige eeuw de bloesemremedies ontwikkeld als een natuurzuivere therapie waarmee de mens zichzelf kan helpen bij ziekte. Hij ging uit van het standpunt dat een ziekte een disharmonie is tussen geest en lichaam en dat je met behulp van de bloesemremedies de harmonie kunt herstellen.

Je kunt werken met de rescue remedie, een soort van EHBO-middel, dat hulp biedt zodra er een noodsituatie is. Dat middel is er in de vorm van druppels, pastilles, spray, of crème, maar ook kun je een aantal bloesemremedies samen in één flesje gebruiken, die speciaal op jouw situatie zijn gericht. Wij hebben alle 38 remedies in huis en kunnen je helpen een keuze te maken.

de maretak vitamines mineralen
de maretak kruiden thee
Lief voor je lijf