wie zijn wij

De Maretak Nieuwetijdswinkel is een warme, relaxte, open plek waar je naartoe komt om spiritualiteit en bewustwording te ervaren, ruiken, voelen, proeven en te beluisteren. De winkel is opgestart door Rita Franken en Alinda Smits. Onze doelstelling is dat wij mensen die streven naar bewustwording willen ondersteunen, ook willen wij onszelf ontwikkelen om zo een bijdrage aan een betere en gezondere wereld te leveren.

Rita: Zelfontwikkeling staat hoog in mijn vaandel. Ik hou ervan om boeken te lezen en informatie op te doen. Diverse cursussen heb ik gevolgd om mijn kennis uit te breiden en graag deel ik die met anderen. Natuurlijk weet ik lang niet alles maar met zo’n prachtige schat aan informatie in de winkel kom je een heel eind. Ik geniet ervan om met mensen om te gaan en heb door de tijd heen een goede ervaring hierin opgedaan. Een hele mooie levenswijsheid is voor mij het volgende: Verdraagzaamheid + Vergeving = Vriendschap en meer Vriendschap = Vrede.

 

Rita en Alinda zijn De Maretak © BN de Stem Edwin Wiek

© BN de Stem Edwin Wiek

Alinda: Ik ben altijd al gefascineerd geweest hoe je lichaam en geest werken en hoe ze elkaar beïnvloeden. Mooi om te zien hoe ze hand in hand gaan en je altijd zullen helpen in je groeiproces. Heb diverse studies gevolgd om het lichaam op zo’n natuurlijk mogelijke manier weer in balans te brengen zoals kruidengeneeskunde, orthomoleculaire voedingsleer, voetreflextherapie en vindt het heerlijk om deze kennis te mogen delen.

We hebben beiden jarenlange kennis in soortgelijke winkels, maar we willen zeker niet de plaats van de dokter innemen. Door onze kennis en achtergrond kunnen wij met ons breed assortiment je een holistische benadering geven. Lichaam, ziel en geest gaan hand in hand en hebben alle aandacht nodig om in balans te komen en blijven.