kruiden en vitamines

Vitamines en mineralen

vitamine-pillenOns lichaam bestaat uit veel verschillende voedingsstoffen, waaronder vitamines en mineralen. Voedingsstoffen zijn geen medicijnen, maar lichaamseigen bouwstenen. Deze bouwstenen zijn belangrijk voor onze groei, vitaliteit en algemeen welzijn. Het is belangrijk dat deze stoffen optimaal aanwezig zijn zodat het lichaam geen tekorten oploopt en, erger nog, klachten en ziektes ontwikkelt. Preventief werken is essentieel om een gezond lichaam te behouden.

Wij werken graag met de producten van o.a:

  • Solgar
  • AOV
  • Orthica

Wij geven je graag advies hierover.

Kruiden

kruiden-thee

Sinds er mensen bestaan maken ze gebruik van kruiden. Ze gebruiken ze in de voeding maar ook als geneesmiddel. Kruiden zorgen voor een heerlijke geur en smaak aan je voeding. Als een kruid als geneesmiddel wordt gebruikt ondersteunt het de werking van lichaam en geest om in balans te komen. Kruiden kunnen geen geneesmiddelen vervangen.

Kruiden kunnen balans brengen in: Je weerstand, zenuwstelsel, luchtwegen, bloedsomloop, spijsvertering, urinewegen, hormoonstelsel, bewegingsapparaat en huid.

Je kunt de kruiden vers, gedroogd, als thee, tinctuur, capsules of in olie en zalf gebruiken.
Wij hebben ook oorkaarsen met of zonder kruiden erin.

Wij hebben een breed assortiment kruiden en kruidentheeën van o.a. Jacob Hooy, Maharishi Ayurveda, Salus, Sonnentor,Yogi en anderen.

Kom langs om je te laten adviseren of om onze heerlijke theeën te proeven.