therapeuten

foto's site 002

Bezoek ook eens een van onze vaste therapeuten in de winkel:

Mirjam Breedveld is op vrijdagochtend aanwezig ( andere dagen in overleg) en geeft dan na afspraak Reiki en Energetisch Coachen. Zie voor meer informatie: www.voeljevrij.nu

Marianne best is op donderdagavond aanwezig met Raja Yoga Meditatie.
Zie voor verdere info: www.bksa.org
Aanmelden graag via e-mail: best.zorg.breda@gmail.com en/of tel.mobiel: 06-515.33.707
Eventueel ook opgave t.a.v. toekomstige data. Informeer er gerust naar!

Alinda smits geeft vanuit haar praktijk Ten Voeten Uit voetreflexmassages boven de winkel na afspraak op donderdagmiddag en vrijdagmiddag.
In de voeten liggen reflexzones die in verbinding staan met delen van het lichaam en door die zones te masseren kan het zelfgenezend vermogen geactiveerd worden waardoor klachten kunnen verminderen. Je kunt een afspraak maken via de winkel.
De consulten zijn 1 uur en voor €  45.00 en zeker de moeite waard!

Claudia van Diepen is energetisch therapeut en healer. De energie waarmee ze werkt is sterk transformerend en helend en dringt diep door in je lichaam, in je omstandigheden en in je relaties. Concreet betekent dit dat belemmerende patronen tijdens de healing worden doorbroken. Deze uitwerking kan verder gaan dan je huidige leven. Het lichaam kan energieën, die niet langer behulpzaam zijn, los laten. Deze zuivering kan ervaren worden als opluchting; je voelt je energieker en ervaart minder stress. Afvalstoffen worden afgevoerd, wat zowel je fysieke als je etherisch lichaam reinigt. Je ervaart meer rust en voelt je meer verbonden met jezelf. Ook kunnen er inzichten in je opkomen, die jou helpen situaties beter te begrijpen.
Voor meer info kun je kijken op haar site www.mindandbodywork.nl 
Kosten voor een consult zijn € 60 euro. Afspraak in overleg. Ze heet je van harte welkom!

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwetijdswinkel De Maretak te Breda