edelstenen

Edelstenen met een elektromagnetisch veld

Stenen zijn geen dode materie. Ze zijn ontstaan en gegroeid in de aarde en bevatten allerlei mineralen en organische stoffen. Net zoals alle materie hebben ook zij een elektromagnetisch veld.

Hun werking is door de eeuwen heen bewezen en gebruikt. Indien de trilling van hun elektromagnetisch veld aangetrokken wordt door de trilling van jouw uitstraling, kun je baat hebben van de specifieke werking van de steen, zowel lichamelijk als spiritueel.

Edelstenen zijn er in alle vormen en afmetingen, in ruwe en gepolijste vorm, los of verwerkt in sieraden. Je kunt de stenen gebruiken als hulpmiddel bij genezing of om een ruimte te versterken.

Leg bijvoorbeeld een toermalijn bij je computer, om de straling hiervan te neutraliseren. Ga mediteren met een zonnesteen in je hand, die zorgt er dan voor dat je weer opgeladen wordt met positieve gevoelens en vitaliteit.

Gebruik een bergkristal om zacht en helder water te verkrijgen. Wij hebben ook prachtige sieraden waar edelstenen in verwerkt zijn. Tevens hebben we  symbolische sieraden met en zonder edelstenen.