Agenda december

uithangbord van De Maretak

Beste mensen,

In december hebben we weer volop bijzondere consulten op zaterdag.
Wil je graag bij een van de therapeuten in de winkel op consult komen dan is het verstandig om via de winkel een afspraak te maken zodat je zeker bent van een plaatsje.
Je bent welkom!
Wij hebben weer veel bijzondere kadootjes voor de Sint en voor de Kerstdagen.
Op donderdagavond 5 december vieren wij zelf ook Sinterklaas en zijn dan vanaf 17:00 gesloten.
Wij hebben dit jaar een speciale koopzondag op: 22 december (13:00-17:00)
Op 25 en 26 december zijn we gesloten, evenals 1 januari.

Verder hopen wij dat iedereen in deze donkere tijd veel lichtpuntjes mag vinden, en zelf licht mag zijn voor anderen, want het blijft waar:  

Ieder lichtje laat de wereld stralen!

Wij wensen iedereen veel licht, fijne kerstdagen en een gelukkig 2020!

Samengevat:

In de ruimte boven de winkel:
Za    7 dec.      Diederik Adams, energetische behandeling  € 10.00
Za    14 dec.    Corné, jaarlegging Lenormandkaarten  € 10.00
Za    21 dec.    Marianne Suijkerbuijk, intuïtieve (mediamieke) schildering  € 10.00
Za    28 dec.    Itske Oibans, dierentolk consult  € 10.00

Uitgebreide beschrijving:

Boven de winkel 

Zaterdag 7 december.
Diederik Adams is op zaterdag 28 december aanwezig na afspraak van 10:00 – 16:00 voor een energetische behandeling.
Hij heeft zich in India gecertificeerd tot Reiki Master, hier begon zijn pad als energiewerker. Hedendaags werkt hij met een prachtig Gidsencollectief die bestaan uit verschillende aartsengelen en opgestegen meesters. Ervaar een authentieke healing waar je helende Universele energieën mag ontvangen. Dit kan wonderbaarlijke genezingen geven op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Tijdens de healing van 30 minuten wordt naast het zenden van energieën ook je chakra’s in balans gebracht.
Deze dag is een consult na afspraak voor een half uur € 10,–. 

Zaterdag 14 december.
Zaterdag 14 december geeft Corné van 10:00-16:00 een jaarlegging met de Lenormandkaarten.
Ben je benieuwd wat 2020 je brengt bijv. op het gebied van werk, liefde, of algemeen dan ben je welkom. Een consult van 30 min is € 10,- 

Zaterdag 21 december
Deze zaterdag is Marianne Suijkerbuijk aanwezig van 10:00 – 16:00 en maakt dan een intuïtieve (mediamieke) schildering  voor je.
Tijdens de ontmoeting met jou maakt Marianne op intuïtieve en mediamieke manier een kleine schildering waar een helende werking van uitgaat. Zij bedenkt niets, het ontstaat. Zij laat zich leiden door haar gidsen en engelen en zo maakt zij een schildering waarin kleuren en figuren verschijnen die een speciale betekenis voor jou hebben. Je krijgt van haar een uitleg van de symboliek en als je zelf naar de schildering kijkt kan je daarin mogelijk nog meer ontdekken. Tot slot mag je er nog een kaart bij trekken met een engelenboodschap.
Je krijgt je schildering direct mee op een dubbele kaart op A6-formaat.
Je bijdrage voor dit complete consult is € 10,–.
Meer informatie over haar werk vind je op: www.devrijezwaan.nl (The-Art-of-Healing) 

Zaterdag 28 december.
Itske Oirbans is op zaterdag 28 december aanwezig na afspraak van 10:00 – 16:00 voor korte consulten als dierentolk. Naast haar werk als dierentolk werkt Itske ook met de originele Bach Bloesem Remedies en als kattengedragsdeskundige. Tijdens het dierentolkconsult kun je vragen stellen aan of over jouw dier. Aan de hand van een door jou meegebrachte foto (kan ook digitaal op telefoon of tablet) worden deze vragen beantwoord. Hierdoor krijg je inzicht in hoe jouw dier zich voelt, wat deze denkt en waarmee jij jouw dier nog gelukkiger kunt maken. Indien gewenst kun je een Persoonlijke Bach Bloesem Mix laten samenstellen aan de hand van dit consult. Het is ook mogelijk om vragen te stellen aan jouw reeds overleden dier. Kijk ook eens op www.itskihealingpraktijk.nl.
Een afspraak maken voor een consult op deze dag kan via de winkel op 076 – 5155646.
Deze dag is een consult na afspraak voor een half uur € 10,–.
Persoonlijke Bach Bloesem Mix voor jouw dier naar aanleiding van dit consult € 5,–.

Expositie
In de maand november kun je de prachtige schilderijen komen bewonderen van droombeelden en krachtdierentotums door Willeke de Wit.
Bezoek  ook eens een van onze vaste therapeuten in de winkel, een afspraak kun je rechtstreeks met hen maken via hun website!

Claudia van Diepen komt in overleg met Merlin Healing consulten.
Meer info kun je vinden op haar site: www.mindandbodywork.nl    

Mirjam Breedveld is op vrijdagochtend aanwezig (andere dagen in overleg) en geeft dan na afspraak Reiki en Energetisch Coachen. Zie voor meer informatie www.voeljevrij.nu

Pieter Leijten is op dinsdag aanwezig met consulten Healing met engelen.
Tijdens zijn healings wordt Pieter geleid door de Aartsengelen, engelen, Verheven meesters en Gidsen  met hun zachte, liefdevolle, doch krachtige helende energie. De engelen laten je door hun onvoorwaardelijke liefde voelen dat er meer is tussen hemel en aarde!
Ook krijgt hij van de engelen boodschappen door, die jou helpen om te helen op allerlei niveaus.
Tevens kunnen overleden dierbaren zich aandienen, altijd voor een positieve bevestiging in jouw liefdevolle eigenheid!
De healing bestaat uit een stoelbehandeling, waarbij zijn genezende handen langs je lichaam gaan, naar die plaatsen, die Engelen Energie nodig hebben.
Voor meer info zie: www.engelenlichtenliefde.wotdpress.com
Pieterleijten51@gmail.com of 06-48740109  

Alinda Smits geeft vanuit haar praktijk Ten Voeten Uit voetreflexzone-massages boven de winkel na afspraak op vrijdagmiddag.
In de voeten liggen reflexzones die in verbinding staan met delen van het lichaam en door die zones te masseren kan het zelfgenezend vermogen geactiveerd worden waardoor klachten verminderen. Je kunt een afspraak maken via de winkel.
De consulten zijn 1 uur voor €  45,–  en zeker de moeite waard!