Agenda april

uithangbord van De Maretak

Beste mensen,  

Met Paaszondag en Paasmaandag, 21 en 22 april,  zijn wij gesloten!
Ook Koningsdag, zaterdag 27 april zijn wij gesloten.
We hebben weer bijzondere consulten op de donderdagavond en zaterdag.
Wil je graag bij een van de therapeuten op consult komen dan is het verstandig om via de winkel een afspraak te maken zodat je zeker bent van een plaatsje.
Je bent welkom! 

Samengevat:

Do  4-11-18-25 april   (beneden) Margan Arens, Lenormandkaartleggen,  € 8.00  

Za      6 april   (boven) Kim Crosbie, introductie (onder)bewustzijn en intuïtie in kleine groep € 10.00
Za      6 april   (beneden) Ginny Ketting Olivier, handmassage tactiel stimulering,  € 8.00
Za    13 april   (boven) Ellen Steijlen, Soul Body Fusion  € 10.00
Za    20 april   (boven) Caroline Haenen, enneagram,  € 10.00 

Uitgebreide beschrijving:

In de winkel

Donderdagavond 4-11-18-25 april
Margan Arens komt deze donderdagen na afspraak van 18:00 -20:00 consulten geven met behulp van de Lenormandkaarten. Tijdens het consult vormen de kaarten als het ware een derde partij in het gesprek, Het is inmiddels een bekende methode om een antwoord te krijgen op je vragen of de ontwikkeling in je leven. Margan werkt al heel lang met deze kaarten en geeft op aanvraag ook workshops en cursussen hierin. Het is echter maar een onderdeel van wat zij allemaal doet. Kijk ook eens op: www.marganarens.nl   
Deze donderdagavonden is een kort consult na afspraak €  8.00

Zaterdag 6 april
Zaterdag 6 april komt Ginny Ketting Olivier na afspraak van 10.00 – 16.00 met handmassage Tactiel Stimulering. Zij is behandelaar Tactiel Stimulering. AANRAKING IS EEN LEVENSBEHOEFTE .
Tactiel Stimulering (TS) is een zachte vorm van massage die de aanmaak van oxytocine stimuleert. Oxytocine is een hormoon dat onder andere zorgt voor verbondenheid, rust, herstel en ontspanning. Dit heeft een positieve invloed op je gezondheid: fysiek, emotioneel en mentaal.
Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat Tactiel Stimuleringen leiden tot meer herstel, verlaging van stress, verlichting van pijn, vermindering van angst, gewichts- bloeddrukregulering, verbetering van spijsvertering……Ervaar een handmassage!
Deze zaterdag is een kort consult € 8.00

Uitgebreide beschrijving:

Boven de winkel:

Zaterdag 6 april 
Wil je beter leren luisteren naar je intuïtie, de oorzaak vinden van je ontevreden of negatieve onderbuikgevoel of je passie vinden? Op zaterdag 6 april geeft Kim Crosbie, Engelstalig internationaal spreker op het gebied van (onder)bewustzijn en intuïtie, een introductie bij De Maretak in Breda.
De sessies zijn van 11:00- 12:00 en van 14:00- 15:00 in een kleine groep.
Kim werkt in haar praktijk reeds 10 jaar met mensen met diverse uitdagingen en biedt in een veilige omgeving een inlevingsvermogen die uniek is. Tijdens deze kennismaking geeft Kim antwoord op je vragen en legt haar no-nonsense methode uit, die spiritualiteit en wetenschap verbindt. Tolk aanwezig. Ben je nieuwsgierig, schrijf je nu in bij de Maretak!
Een sessie van een uur is nu maar € 10.00 

Zaterdag 13 april  
Deze zaterdag komt Ellen Steylen na afspraak van 10:00 – 16:00 in de ruimte boven de winkel met Soul Body Fusion. Ellen is Sundoor Spirituele Coach en Breathwork Practioner. Zij helpt je om je ware Oerkracht te doen ontwaken, gebruikmakend van de Universele Helende Energie en met behulp van BewustZIJNsontwikkeling. Zij kijk ernaar uit je te ontmoeten..
And please be aware energy flows where attention goes!
Let’s fly together, enJOY! One Love, One Heart!
Een consult van 30 minuten is deze dag na afspraak €  10.00  

Zaterdag 20 april   
Op zaterdag 20 april komt Caroline Haenen van 10:00 – 16:00 consulten geven.
Je kunt met alle levensvragen en problemen bij haar terecht.
Middels toegepaste kinesiologie ( het spiertesten) en het enneagram, kan zij direct de kern van een vraag opsporen en aanpakken. We bekijken de wereld door onze eigen bril.
Het verleden, onze gedachten, emoties en ervaringen hebben ons gevormd. We vertonen een bepaald gedrag, spelen een rol, maar dit ben je niet werkelijk. Het Enneagram is o.a. een psychologisch procesmodel dat je gedrag onderzoekt en vragen, problemen en overtuigingen bij de kern aanpakt. Het geeft je meer inzicht en bewustwording. Je kunt je veel beter ontplooien vanuit je kern dan vanuit een bepaald gedrag of een rol.
Het enneagram is een geweldig model dat de ver-dieping biedt om jezelf beter te leren kennen en tot  verandering te komen. Op psychologisch niveau biedt het enneagram je de mogelijkheid je bewust te worden van geconditioneerd gedrag  dat vastgeroest zit in gewoonten.
Caroline kan meteen de diepere oorzaken van bv burn-out, depressieve gevoelens, onzekerheid, altijd alles goed of perfect moeten doen van jezelf, je grenzen beter aangeven, meer in je kracht komen, moeheid, migraine of andere klachten…enz, traceren en aanpakken. Je gaat blij en vol inzichten weer naar huis.
Een consult van een half uur is na afspraak € 10.00

Bezoek  ook eens een van onze vaste therapeuten in de winkel, een afspraak kun je rechtstreeks met hen maken via hun website!  

Claudia van Diepen komt in overleg met Merlin Healing consulten.
Meer info kun je vinden op haar site: www.mindandbodywork.nl    

Mirjam Breedveld is op vrijdagochtend aanwezig (andere dagen in overleg) en geeft dan na afspraak Reiki en Energetisch Coachen. Zie voor meer informatie www.voeljevrij.nu     

Alinda Smits geeft vanuit haar praktijk Ten Voeten Uit voetreflexzone-massages boven de winkel na afspraak op donderdagmiddag en vrijdagmiddag.
In de voeten liggen reflexzones die in verbinding staan met delen van het lichaam en door die zones te masseren kan het zelfgenezend vermogen geactiveerd worden waardoor klachten verminderen. Je kunt een afspraak maken via de winkel.
De consulten zijn 1 uur voor €  45,–  en zeker de moeite waard!  
 

Expositie 
In de maand april kun je de prachtige schilderijen komen bewonderen van Margriet Kraan.

Privacy vinden wij belangrijk.
De Maretak Nieuwetijdswinkel gaat zeer zorgvuldig om met uw gegevens en zorgt ervoor dat uw privacy verzekerd is. Heeft u hier vragen over of wenst u geen mail meer van ons te ontvangen? Stuur dan gerust een email naar: info@maretak-nieuwetijdswinkel.nl