Agenda juni

uithangbord van De Maretak

Beste mensen,   

We hebben weer bijzondere consulten op de donderdagavond en op zaterdag.
Maandag 10 juni zijn we gesloten ivm. Tweede pinksterdag.
Wij hebben weer bijzondere cadeautjes voor vaderdag… (zondag 16 juni)
Op zondag 16 juni staan wij op het Yoga Festival – Belcrum Beach.
Zie voor meer info: www.yogafestivalbreda.nl    

Wil je graag bij een van de therapeuten op consult komen dan is het verstandig om via de winkel een afspraak te maken zodat je zeker bent van een plaatsje.
Je bent welkom! 

Samengevat:
Do 6-20-27 juni (boven) Claudia van Diepen, healing € 15.00 (+bon) 

Za  1 juni       (beneden) Marit karssens, boekbespreking “licht-ingevingen”
Za  15 juni     (beneden) Adeline Hermus, medium, € 10.00
Za  15 juni     (boven) Susanne Ansems, reiki, € 10.00
Za  22 juni     (beneden) Corné, halfjaarkaart Lenormandkaarten leggen,  €  10.00
Za  29 juni     (boven) Jolanda Ernest, regenesis-behandeling,  €  10.00
Za  29 juni     (beneden) Louis Kemperman, astrologie en tarot,  €  10.00

Uitgebreide beschrijving:

In de winkel 

Zaterdag 1 juni
Stel je vragen over channelen, de vijfde dimensie, engelen, Herrezen Meesters enz. aan Marit Karssens, schrijfster van het boek Licht-ingevingen.
Marit is aanwezig in de winkel van 11.00 tot 16.00 uur om je te vertellen over de innerlijke weg die zij is gegaan in de afgelopen 12 jaar. Ze vertelt hoe ze inzichten mocht krijgen in haar persoonlijke proces, maar ook voor het grotere geheel. Op haar site en in het boek staan haar gechannelde ‘boodschappen’ uit de Lichtwereld, geschreven vanaf 2010 toen zij op een dag in contact kwam met een Herrezen Meester. Deze gechannelde berichten brengen troost en bemoediging voor hen die bereid zijn de weg naar binnen af te leggen en de eigen intuïtie te volgen.
Zij laat ons in haar boek ‘licht-ingevingen’ zelf ervaren wat het met je doet als je gehoor geeft aan je intuïtie en je de boodschappen die je ontvangt, serieus neemt en volgt. Zij vertrouwt op de innerlijke stem die haar leidt en die haar in situaties brengt waarvan ze weet: ’hier ben ik nodig, nu op dit moment’. Dat vraagt om moed, moed naar binnen te keren, een andere weg te gaan, soms dwars tegen onze eigen gewoontes in.
Wij kunnen allemaal prachtige ervaringen hebben als wij openstaan voor ‘er is meer’. Met aandacht naar binnen keren levert zoveel moois op, niet alleen voor jou als persoon, maar ook voor je omgeving en in een veel groter verband. Graag vertelt Marit je over haar ‘weg’, over haar bijzondere ontmoetingen. Zij doet dit openhartig, eerlijk en met humor. Ook zal ze voorlezen uit haar boek, het licht in jou zal dan voelbaar zijn. Ze hoopt mensen te raken en te inspireren met haar verhaal, tijdens het gesprek ontstaan mooie verbindingen, van hart tot hart. Kom je ook?
Voor meer info zie ook: www.dewegvanhetlicht.nl    

Zaterdag 15 juni
Zaterdag 15 juni komt paragnoste Adeline na afspraak met consulten van 10:00-16:00.
Bij haar geboorte heeft Adeline gaven meegekregen en deze zijn de laatste jaren snel ontwikkeld. Zij is helderziende voor mens en dier (overleden en levend) en leest ook eventueel foto’s. Van overleden dierbaren mag zij vaak een boodschap doorgeven.
Je kunt haar om een kaartlegging vragen maar ze kan ook via haar gaven antwoord geven op je vragen. Met regelmaat vindt zij spullen die iemand kwijt is geraakt als iemand niet weet waar het te vinden is in huis.
Tijdens dit consult zal zij een intuïtieve tekening maken, voorzien van uitleg en een boodschap via automatisch schrift.
Als zij ertoe geleid word gebruikt ze Lemurische Kristallen en alles doet zij vanuit liefde en licht. Tevoren vraagt zij altijd toestemming aan de engelen.
Deze dag is een consult van 30 min na afspraak € 10.00 

Zaterdag 22 juni
Zaterdag 22 juni geeft Corné van 10:00-16:00 een halfjaarlegging met de Lenormandkaarten.
Ben je benieuwd wat de rest van 2019 je brengt bijv. op het gebied van werk, liefde, of algemeen dan ben je welkom.
Een consult van 30 min is € 10.00 

Zaterdag 29 juni
Louis Kemperman (of Astrolouis) komt deze dag na afspraak van 10:00 – 16:00 met korte consulten. Louis heeft tientallen jaren ervaring en geeft inspirerende consulten op basis van astrologie, tarot en paranormale waarneming met o.a. hulp van engelen. De consulten zijn er op gericht om je bij jezelf terug te brengen, je kijkt als het ware in een spiegel, en ze worden op een sprankelende wijze gegeven. Een uitdaging om mee te maken.
Deze dag is een consult na afspraak voor een half uur €  10.00 .

Uitgebreide beschrijving:

Boven de winkel:  

Donderdagavond 6-20 en 27 juni geeft Claudia van Diepen korte kennismakingsconsulten tussen 18:00 en 20:00 in de vorm van een healing. Tijdens de behandeling kunnen belemmerende patronen doorbroken worden. Deze uitwerking kan verder gaan dan je huidige leven. De zuivering kan ervaren worden als opluchting; je voelt je vaak na een behandeling energieker en ervaart minder stress. Afvalstoffen worden afgevoerd, zodat zowel je fysieke als je etherische lichaam gereinigd wordt. Na de healing ervaar je meer rust en verbondenheid met jezelf. Ook kunnen er inzichten naar boven komen die jou helpen situaties beter te begrijpen.
Zij werkt met verschillende Licht Energeën, geometrische kristalvormen en zij maakt gebruik van Soundhealing door middel van haar stem.
Meer info kun je vinden op haar site: www.mindandbodywork.nl  
Het consult duurt een half uur en de kosten zijn 15 euro incl. een tegoedbon van 10 euro van MindandBodywork!
Je bent van harte welkom!   

Zaterdag 15 juni 
Wat is Reiki en wil jij een Reiki behandeling ervaren?
Reiki kan verlichting brengen voor aanwezige klachten. Het brengt je in balans en laat energie weer stromen.
Benieuwd wat het jou brengt, ben je gespannen en wil jij je energie laten stromen?
Kom dan zaterdag 15 juni tussen 10:00 – 16:00 naar de Maretak in Breda, waar Susanne Ansems jou een Reiki behandeling laat ervaren.
Voor vragen kan je mailen naar susanneansems@hotmail.com
Een consult op afspraak van 30 min kost deze dag € 10,-
Wees welkom! 

Zaterdag 29 juni
Jolanda Ernest komt deze zaterdag na afspraak van 10:00 -16:00 met korte behandelingen om kennis te maken met Regenesis. Dit is een alternatieve geneeswijze die het zelfgenezend vermogen van het lichaam sterk activeert.
Door de rug uit te lijnen komen alle wervels weer in de juiste positie, waardoor o.a. nek,schouder, rug en knieklachten snel tot het verleden zullen behoren. Regenesis kan op alle lichamelijke en geestelijke klachten worden toegepast. Doordat je energie weer vrij gaat stromen zal heling veel sneller inzetten.
Een behandeling is echt een cadeautje voor jezelf!
Een consult van 30min. kost deze dag €10,00
Voor meer informatie:  www.energyboost4you.nl  

Bezoek  ook eens een van onze vaste therapeuten in de winkel, een afspraak kun je rechtstreeks met hen maken via hun website! 

Claudia van Diepen komt in overleg met Merlin Healing consulten. 

Mirjam Breedveld is op vrijdagochtend aanwezig (andere dagen in overleg) en geeft dan na afspraak in de ruimte boven de winkel Reiki en Energetisch Coachen. Zie voor meer informatie www.voeljevrij.nu 

Alinda Smits geeft vanuit haar praktijk Ten Voeten Uit voetreflexzone-massages boven de winkel na afspraak op donderdagmiddag en vrijdagmiddag.
In de voeten liggen reflexzones die in verbinding staan met delen van het lichaam en door die zones te masseren kan het zelfgenezend vermogen geactiveerd worden waardoor klachten verminderen. Je kunt een afspraak maken via de winkel.
De consulten zijn 1 uur voor €  45,–  en zeker de moeite waard! 

Expositie
In de maand mei/juni kun je de prachtige foto schilderijen komen bewonderen van Light Healing Art gemaakt door Ellen Steijlen.

Privacy vinden wij belangrijk.Ongetwijfeld valt het u op dat veel bedrijven en instellingen u momenteel informeren over de nieuwe privacy-wetgeving.  De Maretak Nieuwetijdswinkel gaat zeer zorgvuldig om met uw gegevens en zorgt ervoor dat uw privacy verzekerd is. Heeft u hier vragen over of wenst u geen mail meer van ons te ontvangen? Stuur dan gerust een email naar: info@maretak-nieuwetijdswinkel.nl