Agenda januari

uithangbord van De Maretak

Beste mensen,  

Wij wensen iedereen een liefdevol, bewust en spiritueel 2018 vol licht!  

We beginnen 2018 weer met bijzondere consulten op de donderdagavond en op zaterdag. Wil je graag bij een van de therapeuten op consult komen dan is het verstandig om via de winkel een afspraak te maken zodat je zeker bent van een plaatsje. Je bent welkom!  

Samengevat:
Za    6 jan       John Vermeulen, NLP    10.00
Za  13 jan       Ellen Steylen, Soul Body Fusion   10.00
Za  20 jan       Natascha van Weerden, sensitive coaching   8.00
Za  27 jan       Monique Drent, jaartarot € 8.00  

Do 4-11-18-25 jan. Adrie Tinholt, Cranio Sacraal    10.00 

Uitgebreide beschrijving:

Donderdagavond  4-11-18-25 januari
Adrie Tinholt komt donderdagavond 4-11-18-25 januari met Cranio Sacraal Therapie,
van 18:00-20:00 na afspraak in De Maretak Nieuwetijdswinkel, aan de van Goorstraat 1 te Breda. Bij Cranio Sacraal Therapie worden zachte manuele technieken gebruikt, waardoor contact wordt gemaakt met het cranio sacraal ritme. Verstoringen in het bindweefsel, vliezen en botten en inwendige verklevingen laten los en vastzittende gewrichten versoepelen. Het lichaam ontspant en de goede doorstroming komt weer op gang. De therapie werkt rechtstreeks op het zelfhelend vermogen. Patronen en emotionele blokkades worden doorbroken en het immuunsysteem wordt versterkt. Cranio sacraal kan ook worden toegepast om klachten te voorkomen.
Meer info is te vinden op: www.praktijkadrietinholt.nl 
Deze donderdagen kun je kennismaken met de Cranio Sacraal Therapie met een kort consult na afspraak,
voor € 
10.00.  

Zaterdag 6 januari
Deze zaterdag komt John Vermeulen met korte consulten.
Als therapeutisch coach laat John mensen gebruik maken van hun eigen krachten, hun eigen mogelijkheden en hun verantwoordelijkheden. Hij maakt gebruik van bijvoorbeeld Waarde- en Emotie-kaarten, Transactionele Analyse en tafelopstellingen om mensen te begeleiden bij hun hulpvraag. John gaat met je op zoek middels humor en directe vragen naar mogelijke achterliggende patronen en structuren. Hij werkt graag met werk-, persoonlijke- en relatie vraagstukken en laat mensen zichzelf verrassen door alle krachten die in ze in zich hebben…het zijn er namelijk meer dan je wellicht zou verwachten. Hij ziet ernaar uit om je te ontmoeten.Voor meer informatie en inspiratie: www.ControlYourThoughts.nl of www.JohnVermeulenCoaching.nl
Een kort consult is deze dag na afspraak € 10.00 voor een half uur.  

Zaterdag 13 januari
Deze zaterdag komt Ellen Steylen na afspraak van 10:00 – 16:00 met Soul Body Fusion. Ellen is Sundoor Spirituele Coach en Breathwork Practioner. Zij helpt je om je ware Oerkracht te doen ontwaken, gebruikmakend van de Universele Helende Energie en met behulp van BewustZIJNsontwikkeling. Zij kijk ernaar uit je te ontmoeten..And please be aware energy flows where attention goes! Let’s fly together, enJOY! One Love, One Heart! Een consult van 30 minuten is deze dag na afspraak €  10.00  

Zaterdag 20 januari
Natascha van Weerden komt na afspraak van 10:00-16:00 met korte consulten sensitive coaching. Natascha is toegewijde coach en trainer, en zet dan haar heldervoelendheid in. De vraag die zij voor jou beantwoordt is: Wat heb ik nu nodig om verder te kunnen op spiritueel gebied? Ze start met een korte karakterschets. Haar aanpak is direct en eerlijk met op jou gerichte focus. Natascha neemt je mee naar een wereld waar je onbewust al klaar voor bent. Ze licht een tipje van de sluier op van wat er in jouw leven speelt. Daarnaast geeft ze je advies over hoe nu verder in de toekomst.In haar praktijk, Sensitive Coaching, werkt ze als coach, mediator en trainer. Meer info is te vinden op: www.sensitivecoaching.nl.        
Natascha’s motto is: Your Mind, Your Challenge!
Een kort consult is deze dag na afspraak €  8.00 .

Zaterdag 27 januari
Bij Monique Drent kun je deze dag je jaartarot komen bekijken, na afspraak en van 10:00 – 16:00. Heb je behoefte aan iemand die eens met je meekijkt? Iemand die je helpt helderheid in de chaos te brengen? Maak dan een afspraak of kom langs. Een tarotconsult geeft je genoeg inzicht om zelf weer verder te kunnen. Mee info is te vinden op
www.tarotbreda.nl
Een consult na afspraak kost € 8,- en duurt 20 minuten.

Bezoek  ook eens een van onze vaste therapeuten in de winkel, een afspraak kun je rechtstreeks met hen maken via hun website!

Pieter Leijten geeft op vrijdagochtend na afspraak een engelenhealing in de ruimte boven de winkel. Tijdens zijn healings wordt Pieter geleid door de engelen met hun zachte, liefdevolle, doch krachtige helende energie. De engelen laten je door hun onvoorwaardelijke liefde voelen dat er meer is tussen hemel en aarde.
Maak een afspraak via pieterleijten@gmail.com  of tel. nr 06-48740109 .  

Claudia van Diepen komt in overleg met Merlin Healing consulten.
Meer info kun je vinden op haar site: www.mindandbodywork.nl   

Mirjam Breedveld is op vrijdagochtend aanwezig (andere dagen in overleg) en geeft dan na afspraak Reiki en Energetisch Coachen. Zie voor meer informatie www.voeljevrij.nu   

Alinda Smits geeft vanuit haar praktijk Ten Voeten Uit voetreflexzone-massages boven de winkel na afspraak op donderdagmiddag en vrijdagmiddag. In de voeten liggen reflexzones die in verbinding staan met delen van het lichaam en door die zones te masseren kan het zelfgenezend vermogen geactiveerd worden waardoor klachten verminderen. Je kunt een afspraak maken via de winkel.
De consulten zijn 1 uur voor €  45,–  en zeker de moeite waard!