Agenda juli/ augustus

uithangbord van De Maretak

Beste mensen,  
We hebben drie bijzondere consulten op de zaterdagen in juli en augustus.
Via Facebook komen er regelmatig mooie nieuwe dingen onder de aandacht.
Je kunt je aanmelden via https://www.facebook.com/DeMaretakNieuwetijdswinkel/ 
Natuurlijk blijven we zorgen voor mooie spirituele onderwerpen in de winkel, dus
je bent welkom!   

Zaterdag 7 en 14 juli  
Deze zaterdagen komt Corné van 10:00-16:00 met korte consulten.
Corné heeft enkele jaren ervaring in het werken met edelstenen en kristallen en kan de juiste steen voor de juiste persoon vinden. Ook heeft hij enkele jaren ervaring in het contact leggen met personen aan de andere zijde.
Je bent van harte welkom voor een kort consult.
Na afspraak is dit consult van ca. 20 min. € 8.00  

Zaterdag 25 augustus  
Angelique van Geenen is Aura Soma master en komt deze dag van 10:00 -16:00 uitleg geven over de Aura Soma kleurentherapie.
Aura Soma flessen zijn flessen in 2 kleuren en de betekenis van deze kleuren zijn van elke fles verschillend. Ieder krijgt persoonlijk bij de keuzefles de uitleg die op dat moment belangrijk is. Je krijgt een interessante kijk in de toekomst en jouw weg in 2018.
Met 25 jaar ervaring kan Angelique als Master er heel wat over vertellen.
Een consult is deze dag na afspraak 30 minuten voor € 10.00 .   

Bezoek  ook eens een van onze vaste therapeuten in de winkel, een afspraak kun je rechtstreeks met hen maken via hun website!

Army is paragnoste en in het bezit van een zesde zintuig. Zij komt in overleg.
Samen met jou wil zij kijken naar wat jou in de toekomst te wachten staat en werkt met Arabische koffiedik lezingen.
Zie haar facebook pagina voor meer info, aanbiedingen of een afspraak te maken. https://www.facebook.com/Army-Helderziende-Omgeving-Breda-260697627753233/    

Claudia van Diepen komt in overleg met Merlin Healing consulten.
Meer info kun je vinden op haar site: www.mindandbodywork.nl    

Mirjam Breedveld is op vrijdagochtend aanwezig (andere dagen in overleg) en geeft dan na afspraak in de ruimte boven de winkel Reiki en Energetisch Coachen. Zie voor meer informatie www.voeljevrij.nu     

Alinda Smits geeft vanuit haar praktijk Ten Voeten Uit voetreflexzone-massages boven de winkel na afspraak op donderdagmiddag en vrijdagmiddag.
In de voeten liggen reflexzones die in verbinding staan met delen van het lichaam en door die zones te masseren kan het zelfgenezend vermogen geactiveerd worden waardoor klachten verminderen. Je kunt een afspraak maken via de winkel.
De consulten zijn 1 uur voor €  45,–  en zeker de moeite waard!    

Pieter Leijten geeft op vrijdagochtend of in overleg na afspraak een engelenhealing in de ruimte boven de winkel. Tijdens zijn healings wordt Pieter geleid door de engelen met hun zachte, liefdevolle, doch krachtige helende energie. De engelen laten je door hun onvoorwaardelijke liefde voelen dat er meer is tussen hemel en aarde.
Maak een afspraak via pieterleijten@gmail.com  of tel. nr 06-48740109 .  

Expositie  
In de maanden juli en augustus hebben we mooie zelfgemaakte ocean drums van Lisette Lambregts die je kunt bekijken en beluisteren!