Agenda november

uithangbord van De Maretak

Beste mensen,  

In november hebben we weer volop bijzondere consulten op donderdagavond en zaterdag.
Via Facebook komen er regelmatig mooie nieuwe dingen onder de aandacht.
Je kunt je aanmelden via https://www.facebook.com/DeMaretakNieuwetijdswinkel/ 
Wil je graag bij een van de therapeuten in de winkel op consult komen dan is het verstandig om via de winkel een afspraak te maken zodat je zeker bent van een plaatsje.
Je bent welkom! 

Samengevat:
In de winkel:  
Za    3 nov.     John van der Drift, tarot  € 8.00 
Za  10 nov.     Angelique van Geenen, aura-soma €  10.00
Za  17 nov.     Mark-Jan Kleiborn, enneagram € 10.00
Za. 24 nov.     Sandrijn, handlezen € 8.00
Do avond 1-8-15-22-29 nov. Margan Arens, medium € 8.00

In de ruimte boven de winkel:
Za    3 nov.     Maya Smeenk, White Time Healing,  € 10.00        
Za  10 nov.     Adrie Tinholt, Cranio sacraal therapie € 10.00
Za 17 nov.      Liseth Nieuwelink, div. massages € 10.00
Do avond 1-8-15-22-29 nov. Janine Adriaenssens  

Uitgebreide beschrijving:

In de winkel:
Donderdagavond 1-8-15-22-29 november
Margan Arens komt deze dag na afspraak van 10:00 -16:00 om consulten te geven met behulp van de Lenormandkaarten. Tijdens het consult vormen de kaarten als het ware een derde partij in het gesprek, Het is inmiddels een bekende methode om een antwoord te krijgen op je vragen of de ontwikkeling in je leven. Margan werkt al heel lang met deze kaarten en geeft op aanvraag ook workshops en cursussen hierin. Het is echter maar een onderdeel van wat zij allemaal doet. Kijk ook eens op: www.marganarens.nl  
Deze donderdag is een kort consult na afspraak €  8.00   

Zaterdag 3 november komt John van der Drift komt na afspraak van 10:00 -16:00 met tarotconsulten.
Als het leven een leerschool is, welke lessen ben jij dan aan het leren? Deze vraag nodigt je uit om stil te staan bij wat er in jouw leven speelt en om daarmee te spelen! Want spelen is een prachtige manier om te leren. Speel je mee? Door middel van een korte Tarotlegging kijken we samen hoe je meer speling kunt krijgen in je leven. Verder info :  http://tarotwegwijs.jimdo.com/   
Een kort consult van 20 minuten is na afspraak 8.00 euro   

Zaterdag 10 november  
Angelique van Geenen is Aura Soma master en komt deze dag van 10:00 -16:00 uitleg geven over de Aura Soma kleurentherapie.
Aura Soma flessen zijn flessen in 2 kleuren en de betekenis van deze kleuren zijn van elke fles verschillend. Ieder krijgt persoonlijk bij de keuzefles de uitleg die op dat moment belangrijk is. Je krijgt een interessante kijk in de toekomst en weg in 2018.
Met 25 jaar ervaring kan Angelique als Master er heel wat over vertellen. 
Een consult is deze dag na afspraak 30 minuten voor € 10.00 .   

Zaterdag 17 november
Deze dag komt Mark-Jan Kleiborn van Kleiborn Coaching van 10:00 -16:00 met korte consulten.
Wil je weten waarom je steeds tegen dezelfde problemen aanloopt?
Of wil je weten waarom de communicatie met iemand steeds lastig verloopt?
Maak dan een afspraak en hij geeft je die inzichten, met uiteraard ook de tips om de problemen aan te pakken of de communicatie te verbeteren. Verder geeft Mark-Jan je inzicht in je sterke kanten, maar ook je valkuilen. Daarbij wordt gekeken welke blokkade er is en wordt die ook weggehaald. Hij maakt hierbij gebruik van het Enneagram. Het Enneagram is het meest bekend om zijn 9 persoonlijkheidstypes. Weten welk type je op dit moment bent, of welk type iemand in je omgeving op dit moment is kan je enorm veel inzicht geven en je helpen. Naast de 9 types is het Enneagram ook een model dat gebruikt kan worden ten behoeve van coaching. Kenmerkend hierbij is dat coaching met het Enneagram uiterst effectief, maar ook efficiënt is. Op uiterst eenvoudige wijze kan heel snel achterhaald worden waarom je ergens tegenaan loopt, wat de bron is van een emotie enz. Deze bewustwording wordt vervolgens ingezet om te helen en om blokkades weg te halen. Hierdoor heb je minder last van o.a. je emoties en kom je weer in je eigen kracht te staan. 
Tijdens het consult kun je je huidige persoonlijkheidstype laten meten en daarover een persoonlijke uitleg krijgen of je kunt je vitaliteit laten meten en kijken of (en welke) blokkades er op zitten en deze laten weghalen om vitaler te zijn.
Voor meer informatie over Mark-Jan en/of over het Enneagram:
www.kleiborncoaching.nl
Een consult is na afspraak voor ½  uur    10.00 .

Zaterdag 24 novemberkomt Sandrijn Ekkel van 10:00 – 16:00 met korte consulten palmistry: een hand vol inzicht.
Samen ga je aan de slag met het bestuderen van je eigen handen.
Handen zitten vol inzicht over jezelf, hoe je in het leven staat, je emoties en in welke werksfeer je goed tot je recht zou kunnen komen.
Sandrijns werkwijze kenmerkt zich door ruimte voor jezelf, aandacht en praktische tips.
Een kort consult is deze dag na afspraak €  8.00 .   

Uitgebreide beschrijving:

Boven de winkel 
Donderdagavond1-8-15-22-29 november 
Janine Adriaenssens is op deze avonden na afspraak aanwezig van 18:00-20:00.
Janine is ontspanningstherapeut en live coach, gespecialiseerd in stress- en burnoutcoaching en in het geven van massages. (Voetreflex en Ontspanningsmassage)
Zij werkt met gesprekstherapie, bewustwordingstherapie, intuïtieve ontwikkeling, meditatie, healing en massages. Ook kun je bij haar terecht voor een tekenconsult of creatieve therapie, hetgeen je meer inzicht geeft.
Kijk voor meer info op
www.hetlichthuis.com of bel of mail Janine om een afspraak  te maken op 06 453 98 221. Een consult is deze avonden na afspraak €  10.00

Zaterdag 3 november
Maya Smeenk van praktijk Bron van Liefde komt deze dag na afspraak van 10:00 – 16:00
met consulten White Time healing.
Als leraar en healer van de Universal White Time healing geeft zij deze dag consulten van een half uur om deze liefdevolle, krachtige en helende energie te ervaren.
Deze liefdevolle energie komt uit een onuitputtelijke bron in het universum, de White Time bron en stemt zich af op jouw frequentie en behoeftes en gaat naar de lichaamscellen daar waar die het hardst nodig is.
Deze bijzondere, ontspannende energie werkt op lichamelijk, emotioneel ,mentaal en spiritueel niveau. White Time energie omvat alle kleuren in één en heeft een zeer hoge frequentie die is afgestemd op een nieuw bewustzijn.
Kom het ervaren en laat je verrassen door deze Bron van Liefde.
Meer info is te vinden op: http://www.healingpraktijkbronvanliefde.nl
Een kort consult is deze dag na afspraak voor heen half uur € 10.00

Zaterdag 10 november 
Adrie Tinholt komt deze zaterdag met Cranio Sacraal Therapie, van 10:00-16:00 na afspraak.
Bij Cranio Sacraal Therapie worden zachte manuele technieken gebruikt, waardoor contact wordt gemaakt met het cranio sacraal ritme. Verstoringen in het bindweefsel, vliezen en botten en inwendige verklevingen laten los en vastzittende gewrichten versoepelen. Het lichaam ontspant en de goede doorstroming komt weer op gang. De therapie werkt rechtstreeks op het zelfhelend vermogen. Patronen en emotionele blokkades worden doorbroken en het immuunsysteem wordt versterkt. Cranio sacraal kan ook worden toegepast om klachten te voorkomen.
Meer info is te vinden op: www.praktijkadrietinholt.nl   
Deze zaterdag kun je kennismaken met de Cranio Sacraal Therapie met een kort consult na afspraak,
voor €  10.00. 

Zaterdag 17 november Op deze zaterdag komt Liseth Nieuwelink, een gediplomeerd masseuse met echte passie voor haar vak. Ze geeft massages van 30 minuten.  Wat is er heerlijker dan even 30 minuten te ontspannen na een drukke week? Want massage heeft een groot effect, zelfs in een half uur. Heerlijk ontspannen, minder stress, minder pijnklachten, meer energie.  Ze geeft de massage met persoonlijke aandacht en afgestemd op uw vraag. U kunt kiezen voor pure ontspanning of voor een combinatie van ontspanning en klachtenverlichting. Eventuele klachten kunnen zijn: stress, vastzittende schouders, stijve nek, hoofdpijnklachten zoals migraine, een “vol” hoofd en piekeren, artrose, reuma, RSI, hielspoor, spierpijn, (voorjaars)moeheid, geringe weerstand. In overleg zal zij een passende massage geven. Ze beheerst een breed scala aan massagetechnieken waaronder de Zweedse, Thaise Spa of Yoga, Indian Head, hand- en onderarm, benen- en voetmassage, reflexologie en de Lomi Lomi massage. Ze combineert deze technieken graag om zo het beste effect te bereiken. Iedere massagebehandeling is verschillend.Voor meer informatie: facebooksite: Wellnessbyliseth.
Liseth heeft een eigen massagepraktijk in de Club Pellikaan in Breda. Ook voor niet-leden van de Club Pellikaan praktijk toegankelijk. 
U bent van harte welkom in de ruimte boven de winkel of bij de praktijk.  

Zaterdag 24 november 
Hannah Horst verzorgt deze zaterdag na afspraak een workshop intuïtief schilderen van 12:00-16:00. Je schildert vanuit je gevoel nadat je een kleurkeuze hebt gemaakt uit de Aura-Soma flesjes die zij deze dag meeneemt…wat zegt jou deze kleur…wat voor gevoel geeft het jou…probeer dat gevoel dan vast te leggen op canvas.
Na de workshop bespreken jullie dan wat je hebt geschilderd en waarom.
Voor verdere informatie en aanmelden: 06-13087482 

 

Bezoek  ook eens een van onze vaste therapeuten in de winkel, een afspraak kun je rechtstreeks met hen maken via hun website!   

Claudia van Diepen komt in overleg met Merlin Healing consulten.
Meer info kun je vinden op haar site: www.mindandbodywork.nl    

Mirjam Breedveld is op vrijdagochtend aanwezig (andere dagen in overleg) en geeft dan na afspraak in de ruimte boven de winkel Reiki en Energetisch Coachen. Zie voor meer informatie www.voeljevrij.nu      

Janine Adriaenssens is op dinsdagmiddag na afspraak aanwezig van 14:00-18:00.
Janine is ontspanningstherapeut en live coach, gespecialiseerd in stress- en burnoutcoaching en in het geven van massages. (Voetreflex en Ontspanningsmassage)
Zij werkt met gesprekstherapie, bewustwordingstherapie, intuïtieve ontwikkeling, meditatie, healing en massages. Ook kun je bij haar terecht voor een tekenconsult of creatieve therapie, hetgeen je meer inzicht geeft.
Kijk voor meer info op
www.hetlichthuis.com of bel of mail Janine om een afspraak  te maken op 06 453 98 221.

Alinda Smits geeft vanuit haar praktijk Ten Voeten Uit voetreflexzone-massages boven de winkel na afspraak op donderdagmiddag en vrijdagmiddag. In de voeten liggen reflexzones die in verbinding staan met delen van het lichaam en door die zones te masseren kan het zelfgenezend vermogen geactiveerd worden waardoor klachten verminderen. Je kunt een afspraak maken via de winkel.
De consulten zijn 1 uur voor €  45,–  en zeker de moeite waard!    

Expositie   
In de maand november kun je de prachtige foto schilderijen komen bewonderen van Light Healing Art gemaakt door Ellen Steijlen.  

Privacy vinden wij belangrijk.

Ongetwijfeld valt het u op dat veel bedrijven en instellingen u momenteel informeren over de nieuwe privacy-wetgeving.  De Maretak Nieuwetijdswinkel gaat zeer zorgvuldig om met uw gegevens en zorgt ervoor dat uw privacy verzekerd is. Heeft u hier vragen over of wenst u geen mail meer van ons te ontvangen? Stuur dan gerust een email naar: info@maretak-nieuwetijdswinkel.nl