Agenda september

uithangbord van De Maretak

Beste mensen, 

 

Hopelijk is iedereen weer uitgerust en vol energie om te beginnen aan een nieuwe periode.
In september hebben we weer volop bijzondere consulten op donderdagavond en zaterdag.
Wil je graag bij een van de therapeuten in de winkel op consult komen dan is het verstandig om via de winkel een afspraak te maken zodat je zeker bent van een plaatsje.
Je bent welkom! 

Samengevat:
In de winkel:
Za     2 sept.    Bert Back, medium € 8.00
Za    9 sept.     Netty van Rijckevorssel, handmassage € 10.00
Za  16 sept.     Eveline van de Burgh, Thètahealing € 10.00  
Za  23 sept.     Margan Arens, Lenormandkaarten € 8.00
Za  30 sept.     Claudia Näring, healing    8.00
Do 7-14-21-28 sept.  Mariëlla Blok, tarotlegging € 8.00

In de ruimte boven de winkel:
Iedere dinsdag      Nancy Connors, Counselor en Coach
Do    14-21 sept.   Marianne Best, Raja yoga (andere dagen in overleg)
Za    23 sept.         Caroline van Lil, healing met Healing Arts
In overleg             Claudia van Diepen, New diamond earth healing
vrijdagochtend     Pieter Leijten, engelenhealing
vrijdagmiddag      Mirjam Breedveld, Reiki en essentie-reading (andere dagen in overleg)
In overleg             Alinda Smits, voetreflexologie.   

Uitgebreide beschrijving.  

In de winkel:
Zaterdag 2 september
Zaterdag 2 sept. zal Bert Back na afspraak van 10:00 -16:00 korte consulten geven.
Bert is medium/paragnost en bekend van televisie. Hij geeft samen met zijn gids Elianne inzichten in vraagstukken die op dit moment spelen. Dit kan zijn op allerlei gebieden zoals liefde, werk, persoonlijke ontwikkeling.
Het gebeurt veelal vanuit de energie van de vraagsteller maar kan ook via bv. overleden dierbaren, vorige levens of gidsen. Ook kan het via foto’s of voorwerpen. Meer info is te vinden op: www.reikibreda.nl 
Een kort consult is deze dag na afspraak €  8.00  

Zaterdag 9 september
Deze zaterdag komt Netty van Rijckevorsel van 10:00 – 16:00 na afspraak een engelenhealing en energetische handmassage met ondersteuning van de Cosmic&Flower energies-oliën geven. Tijdens de engelenhealing maakt ze contact met jouw Hoger Zelf & Zielsdelen en nodigt ze de engelen en gidsen uit die er op dat moment aanwezig mogen zijn.
Via helderziende waarnemingen geeft ze je een persoonlijke boodschap.
Hierdoor kunnen er gedachten, emoties, herinneringen naar boven komen.
Het gaat erom deze te herkennen en te aanvaarden als deel van jezelf.
Op dat moment vindt er een healing plaats. In combinatie met de Cosmic&Flower energies-oliën ontstaat er een betere doorstroming en emotionele, psychische spanningen worden minder of gaan helemaal weg waardoor er ruimte ontstaat om bewuster van jezelf te worden en inzicht te krijgen in je persoonlijke ontwikkeling. De energetische handmassages zijn te vergelijken met psychometrie. Tijdens een massage stemt Netty zich af op het onbewuste én het zielswezen van de client en reikt ze de benodigde hulpvragen aan. Indien men levensvragen heeft beantwoordt zij deze vanuit mediamieke kwaliteiten ook graag. Als extra toegevoegde waarde worden tijdens een handmassage je organen, meridianen, chakra’s en zielspunten geactiveerd. Hierdoor ontstaat een betere levenskrachtdoorstroming waardoor innerlijke spanningen verminderen en men met meer innerlijke kracht in het dagelijks leven kan functioneren. De energetische handmassage wordt ondersteund door de Cosmic&Flower Egyptische Chakraoliën. Een consult is na afspraak € 10.00 .
Info over Netty is te vinden op: www.ankhverbinding.nl .

 

Zaterdag 16 september
Eveline van de Burgh komt na afspraak van 10:00-16:00 met consulten Thètahealing.
Wat geloof jij over jezelf? Geloof je dat je meer dan de moeite waard bent? Voel je je geliefd? Of ervaar je dat je altijd in je kracht staat? Wat je gelooft over jezelf bepaalt wie jij bent en hoe jouw leven eruit ziet. Het wordt bepaald door wat je tot nu hebt ervaren, wat je erbij voelt en wat je bewust en onbewust gelooft.
Thètahealing
®  is een methode waarbij belemmerende overtuigingen en eventuele samenhangende trauma’s of gevoelens worden vervangen door een positieve overtuiging en gevoel. Je verandert daarmee je kijk op jezelf en op jouw leven. Je hebt dan geen situaties meer nodig om het te leren via vallen en opstaan. Het is meteen veranderd op celniveau in je DNA. Zowel voor jou, als je kinderen, je ouders, broers en zussen.
Vanwege de veranderingen van Thètahealing® wordt je bewuster. Er ontstaat meer inzicht in je leven, waardoor je betere keuzes kan maken en liefdevoller wordt naar jezelf en de mensen om je heen. Het zorgt ervoor dat je meer gaat handelen vanuit eigen verantwoordelijkheid, waardoor je in je eigen kracht komt te staan. Je voelt je blijer. Meer info is te zien op: www.zuiverkind.nl
Ervaar tijdens een introductiesessie van 30 minuten wat Thetahealing® voor jou kan betekenen.
Een consult van 30 min. is deze dag na afspraak € 10.00   

Zaterdag 23 september
Margan Arens komt deze dag na afspraak van 10:00 – 16:00 om consulten te geven metbehulp van de Lenormandkaarten. Tijdens het consult vormen de kaarten als het ware een derde partij in het gesprek. Het is inmiddels een bekende methode om verrassend duidelijk antwoord te krijgen op je vragen of inzicht in de ontwikkeling in je leven. Margan werkt al heel lang met deze kaarten en geeft ook cursus hierin. Het is echter maar een onderdeel van wat zij allemaal doet. Kijk eens op: www.marganarens.nl 
Deze dag is een kort consult na afspraak €  8.00   

Zaterdag 30 september
Zaterdag 30 september geeft Claudia Näring van Via Claudia na afspraak korte behandelingen tussen 10:00 en 16:00 uur. Claudia werkt sinds 10 jaar met een combinatie van healing en voetreflex.
Deze zaterdag geeft zij healings. Ze voelt in waar onbalans en blokkades zitten en heelt je fysiek, je aura en emotie waar je dat nodig hebt. De energie reinigt je en helpt je loslaten.
Dat geeft ontspanning en ruimte voor nieuwe energie.
Meer informatie kun je vinden op www.viaclaudia.nl
Een behandeling van 20 min. is na afspraak €  8.00   

Donderdagavond 7-14-21-28 sept. 
Mariëlla Blok komt de donderdagavonden na afspraak van 18:00-20:00 met tarotleggingen.
Volgens haar eigen woorden is zij een kind van vier elementen, geboren op het kruispunt van de zonnewende.
Zij is helderziend, helderhorend en heldervoelend. Ze kan pijn verlichten en zelfs operaties voorkomen door haar helende handen. Deze avond doet zij een tarotlegging en kan zij je helpen coachen naar een fijn energetisch bestaan.
Een kort consult is deze avonden na afspraak €  8.00.   

Uitgebreid:  

In de ruimte boven de winkel
Zaterdag 23 september
Caroline van Lil is deze zaterdag aanwezig en zij geeft sprankelende energiebehandelingen van 11.00-15.00 uur.
De verfijnde, helende energie die zij met zich mee bracht uit Ierland is voelbaar aanwezig.
Kun jij wel wat van deze sprankeling en lichtheid gebruiken? Heb je een vraag, voel je je gespannen of wil je simpelweg opgetild worden door deze energie?
Maak dan een afspraak via info@carolinevanlil.nl of bel 06-12582928.
Een ultiem cadeau voor jezelf!
Een consult van 30 minuten is deze dag na afspraak € 20,00 (op volgorde van binnenkomst).
*Naar keuze gebruik van de druppels Healing Arts. Ook om mee te nemen meerprijs  € 3,00.

Bezoek eens een van onze vaste therapeuten in de winkel, een afspraak kun je rechtstreeks met hen maken via hun website!  

Nancy Connors is op dinsdagmiddag aanwezig boven de winkel voor het geven van consulten vanuit haar praktijk Nova Natuur. Zij is een heldervoelend Counselor en Coach en heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in het transformatieproces, ook wel Kundaliniproces genoemd. Dit is een bijzonder proces waarbij je op zoek gaat naar je authentieke zelf! Wil je graag een afspraak maken of ben je benieuwd wat Nancy voor je kan betekenen?
Kijk op de website voor meer informatie
www.novanatuur.com -     

Pieter Leijten geeft op vrijdagochtend van 10:00 – 14:00 na afspraak een engelenhealing in de ruimte boven de winkel. Tijdens zijn healings wordt Pieter geleid door de engelen met hun zachte, liefdevolle, doch krachtige helende energie. De engelen laten je door hun onvoorwaardelijke liefde voelen dat er meer is tussen hemel en aarde. Maak een afspraak via tel. nr 06-48740109 .   

Claudia van Diepen komt in overleg na afspraak met new diamond earth healing consulten in de ruimte boven de winkel.
De New Diamond Earth Energie waarmee zij werkt is sterk transformerend en helend. Zij dringt diep door in je lichaam, in je omstandigheden en in je relaties.
Concreet betekent dit dat belemmerende patronen tijdens de healing worden doorbroken. Deze uitwerking kan verder gaan dan je huidige leven. Het lichaam kan energieën, die niet langer behulpzaam zijn, los laten. Deze zuivering kan ervaren worden als opluchting; je voelt je energieker en ervaart minder stress. Afvalstoffen worden afgevoerd, wat zowel je fysieke als je etherisch lichaam reinigt. Je ervaart meer rust en voelt je meer verbonden met jezelf. Ook kunnen er inzichten in je opkomen, die jou helpen situaties beter te begrijpen. 
Meer info kun je vinden op haar site: www.mindandbodywork.nl    

Marianne Best is op donderdag 14 en 21 september in de ruimte boven de winkel met Raja Yoga Meditatie. Zie voor verdere info: www.bksa.org.
Aanmelden graag via e-mail: best.zorg.breda@gmail.com en/of tel.mobiel: 06-515 33 707
Eventueel ook opgave t.a.v. toekomstige data, informeer er gerust naar!   

Mirjam Breedveld is op vrijdagmiddag aanwezig (andere dagen in overleg) en geeft dan na afspraak Reiki en Energetisch Coachen in de ruimte boven de winkel. Zie voor meer informatie www.voeljevrij.nu   

Alinda Smits geeft vanuit haar praktijk Ten Voeten Uit voetreflexzone-massages boven de winkel na afspraak op donderdagmiddag en vrijdagmiddag.
In de voeten liggen reflexzones die in verbinding staan met delen van het lichaam en door die zones te masseren kan het zelfgenezend vermogen geactiveerd worden waardoor klachten verminderen. Je kunt een afspraak maken via de winkel. De consulten zijn 1 uur voor €  45,–  en zeker de moeite waard!