Agenda november

uithangbord van De Maretak

Beste mensen, 

We hebben weer bijzondere consulten op de donderdagavond en op zaterdag.
Wil je graag bij een van de therapeuten op consult komen dan is het verstandig om via de winkel een afspraak te maken zodat je zeker bent van een plaatsje. Je bent welkom!  

Samengevat:

In de winkel:
Za     4 nov.    Caroline van Lil, energiebehandeling € 10.00 
Za   11 nov.    Monique Buise, kristalreading/healing €  8.00
Za   18 nov.    Sandrijn van Ekkel, handlezen  € 8.00
Za   25 nov.    Louis Kemperman, astrologie € 10.00  
Do 2-9-16-23-30 nov. Monique Buise, kristalreading/healing €  8.00

In de ruimte boven de winkel:
Woe 1 nov.          May Zeelen, Reiki en Ilahinoor behandelingen.
Do 2-16-30 nov.  Marianne Best, Raja yoga (andere dagen in overleg)
Zat 18 nov.          May Zeelen, dromenvanger workshop   
In overleg            Claudia van Diepen, New Diamond Earth Healing
vrijdagochtend    Mirjam Breedveld, Reiki en essentie-reading (andere dagen in overleg)
In overleg            Alinda Smits, voetreflexologie.  

Uitgebreide beschrijving:

In de winkel
Donderdagavond 2-9-16-12-30 november komt Monique Buise na afspraak van 18:00 – 20:00 en geeft dan een reading/healing. Zij geeft deze Reading/Healing met Aartsengelen van de Levensboom (de Kabbala) in de Nieuwe Gouden Tijd. Monique werkt hier al sinds 1998 intensief mee samen. Ze treedt, volgens aloude Alchemistische traditie, rechtstreeks in contact met Hen en Hun Krachten.
De Boodschappen en Heling zijn Levenslessen, die toegepast, steeds meer Licht zullen geven in je Alledaagse Leven. En je laten wandelen in Het Licht.
Met ruim zeventien jaar ervaring, o.a. in haar praktijk:  Irisa Spirituele Natuurgeneeswijzen heeft Monique Buise al vele mensen mogen helpen.
Deze avonden is een kort consult na afspraak € 8.00.  

Zaterdag 4 november 
Caroline van Lil geeft deze zaterdag na afspraak sprankelende energiebehandelingen van 10.00-15.00 in de ruimte boven de winkel. De verfijnde, helende energie die zij met zich meebracht uit Ierland is voelbaar aanwezig. Kun jij wel wat van deze sprankeling en lichtheid gebruiken? Heb je een vraag, voel je je gespannen, of wil je simpelweg opgetild worden door deze energie? Maak dan een afspraak. Een ultiem cadeau voor jezelf of iemand anders! Voor mee informatie: www.carolinevanlil.nl Je bent van harte welkom!
Een consult van 30 min. is deze dag na afspraak via de winkel € 10.00. 

Zaterdag 11 november
Deze dag komt Monique Buise na afspraak van 10:00 – 16:00 en geeft dan een kristalreading/healing . Zij geeft deze Reading/Healing met Aartsengelen van de Levensboom (de Kabbala) in de Nieuwe Gouden Tijd.
Monique werkt hier al sinds 1998 intensief mee samen. Ze treedt, volgens aloude Alchemistische traditie, rechtstreeks in contact met Hen en Hun Krachten.
De Boodschappen en Heling zijn Levenslessen, die toegepast, steeds meer Licht zullen geven in je Alledaagse Leven. En je laten wandelen in Het Licht.
Met ruim zeventien jaar ervaring, o.a. in haar praktijk:  Irisa Spirituele Natuurgeneeswijzen heeft Monique Buise al vele mensen mogen helpen.
Deze dag is een kort consult na afspraak € 8.00.   

Zaterdag 18 november 
Deze zaterdag komt Sandrijn Ekkel van 10:00 – 16:00 met korte consulten palmistry: een hand vol inzicht. Samen ga je aan de slag met het bestuderen van je eigen handen. Handen zitten vol inzicht over jezelf, hoe je in het leven staat, je emoties en in welke werksfeer je goed tot je recht zou kunnen komen.
Sandrijns werkwijze kenmerkt zich door ruimte voor jezelf, aandacht en praktische tips.
Een kort consult is deze dag na afspraak €  8.00 .  

Zaterdag 25 november 
Louis Kemperman (of Astrolouis) komt deze dag na afspraak van 10:00 – 16:00 met korte consulten. Louis heeft tientallen jaren ervaring en geeft inspirerende consulten op basis van astrologie, tarot en paranormale waarneming met o.a. hulp van engelen. De consulten zijn er op gericht om je bij jezelf terug te brengen, je kijkt als het ware in een spiegel, en ze worden op een sprankelende wijze gegeven. Een uitdaging om mee te maken.
Deze dag is een kort consult na afspraak voor een half uur €  10.00 .  

Bezoek  ook eens een van onze vaste therapeuten in de winkel, een afspraak kun je rechtstreeks met hen maken via hun website!  

May Zeelen is op woensdag 1 november van 14.00 u tot 18.00u  aanwezig in de ruimte boven de winkel. Vanuit haar praktijk, Gaia ZelfInZicht, verzorgt zij op afspraakReiki en Ilahinoor behandelingen. Je kunt deze middag zelf kiezen welke van deze krachtige en effectieve energetische healingen je wilt ontvangen.  Ze worden met Hart en Ziel en vanuit een gedegen basis gegeven. Een healing duurt 45-60  minuten, jouw investering bedraagt € 40,-. Voor meer informatie kun je kijken op de website www.gaia-zelfinzicht.nl en op https://www.facebook.com/Gaia-Zelfinzicht-1684539495120721/ , onder “Geplande evenementen”. Wil je een afspraak maken, bel dan May op nummer 06 14061367, of mail naar m-zeelen@ziggo.nl. Je bent van Harte welkom!  

May Zeelen is op zaterdag 18 november van 11.30u tot 15.30u  aanwezig in de ruimte boven de winkel. Vanuit haar praktijk, Gaia ZelfInZicht, verzorgt zij dan een Dromenvanger workshop. Het zelf maken van een dromenvanger is een bijzonder proces. Je maakt jouw persoonlijke dreamcatcher en gaat tegelijkertijd door een proces van bewustwording of transformatie. Wat er gebeurt is voor iedereen verschillend. Datgene wat je er toe bracht om jouw dromenvanger te gaan maken komt naar voren, vraagt aandacht, een proces komt op gang of manifesteert zich. Tijdens de workshop begeleidt May je op alle fronten.
De kosten voor de workshop, incl. de basismaterialen, koffie/thee en iets lekkers, bedragen € 45,-.
Voor meer informatie kun je kijken op www.gaia-zelfinzicht.nl en op https://www.facebook.com/Gaia-Zelfinzicht-1684539495120721/ , onder “Geplande evenementen”.
Wil je je inschrijven, bel dan May op nummer 06 14061367, of mail naar
m-zeelen@ziggo.nl 

Claudia van Diepen is energetisch therapeut en healer en geeft haar consulten in de ruimte boven de winkel. Belemmerende patronen kunnen tijdens de healing worden doorbroken. Deze uitwerking kan verder gaan dan je huidige leven.
Voor meer info kijk op haar site www.mindandbodywork.nl 
Kosten voor een consult zijn € 60 euro. Afspraak in overleg. Ze heet je van harte welkom!  

Marianne Best is op donderdagavond 2-9-16-12-30 november in de ruimte boven de winkel met Raja Yoga Meditatie. Zie voor verdere info: www.bksa.org
Aanmelden graag via e-mail: best.zorg.breda@gmail.com en/of tel.mobiel: 06-515 33 707
Eventueel ook opgave t.a.v. toekomstige data, informeer er gerust naar!  

Mirjam Breedveld is op vrijdagochtend aanwezig (andere dagen in overleg) en geeft dan na afspraak Reiki en Energetisch Coachen. Zie voor meer informatie www.voeljevrij.nu   

Alinda Smits geeft vanuit haar praktijk Ten Voeten Uit voetreflexzone-massages boven de winkel na afspraak op donderdagmiddag en vrijdagmiddag. In de voeten liggen reflexzones die in verbinding staan met delen van het lichaam en door die zones te masseren kan het zelfgenezend vermogen geactiveerd worden waardoor klachten verminderen. Je kunt een afspraak maken via de winkel.
De consulten zijn 1 uur voor €  45,–  en zeker de moeite waard!