Agenda maart

uithangbord van De Maretak

Beste mensen,  

We hebben weer bijzondere consulten op de donderdagavond en op zaterdag. Wil je graag bij een van de therapeuten op consult komen dan is het verstandig om via de winkel een afspraak te maken zodat je zeker bent van een plaatsje. Je bent welkom!

Samengevat:

Do 8-15-22 maart Caroline van Lil, energiebehandelingen  € 10.00  

Za    3 maart   Army, koffiedik lezen €  10.00
Za  10 maart   Netty van Rijckevorsel, Engelenhealing of handmassage, € 10.00
Za  17 maart   Louis Kemperman, astrologie, €  10.00
Za  17 maart   (boven) Hannah Horst, workshop intuïtief schilderen
Za  24 maart   Mark-Jan Kleiborn, enneagram  € 10.00
Za  31 maart   Patricia Hollaar, Universal Light Healing, € 10.00

Uitgebreide beschrijving:

Donderdagavond  8-15-22 en 29 maart geeft Caroline van Lil sprankelende energiebehandelingen in de ruimte boven de winkel van 18.00-20.00 uur.
De verfijnde, helende energie die zij met zich mee bracht uit Ierland is voelbaar aanwezig.
Kun jij wel wat van deze sprankeling en lichtheid gebruiken?
Heb je een vraag, voel je je gespannen en/of wil je een bijzondere boodschap ontvangen?
Maak dan een afspraak via de winkel.
Een ultiem cadeau voor jezelf of iemand anders!
Een consult van 30 min.  is deze dag na afspraak € 10.00.
Voor meer informatie
: www.carolinevanlil.nl  
Jij bent van harte welkom!
*Naar keuze maakt Caroline gebruik van de druppels Healing Arts.  

Zaterdag 3 maart
Deze zaterdag komt Army na afspraak van 10:00-16:00 met koffiedik lezen.
Army is paragnoste  en in het bezit van een zesde zintuig. Samen met jou wil zij kijken naar wat jou in de toekomst te wachten staat. Ze werkt met Arabische koffiedik lezingen.
Er wordt op een bijzonder manier koffie voor je gezet. Het is belangrijk dat jij zelf het kopje pakt en aan je mond zet én dat de lippen het kopje raken. Hierdoor wordt de persoonlijke energie aan de koffie gegeven. Een slok nemen of helemaal opdrinken mag natuurlijk ook.
Wanneer de koffie bijna is opgedronken, moet het kopje omgedraaid worden. Dit gebeurt op een specifieke manier. Ze houdt het kopje boven het schoteltje en laat de koffie eruit lopen door het kopje te kantelen. Dan draait ze het kopje zo dat er aan de hele binnenkant koffiedik achterblijft. Hierdoor kan ze jou vertellen hoe jouw toekomst op financieel -, liefdes-, gezondheids- en vriendschapsgebied eruit kan gaan zien. Zij voelt jullie verdriet, verleden en heden. Hierbij kunnen er overledenen doorkomen met mooie boodschappen.
Een kort consult is deze dag na afspraak € 10.00
   

Zaterdag 10 maart 
Deze zaterdag komt Netty van Rijckevorsel met een Engelenhealing of Energetische Handmassage met ondersteuning van de Cosmic&Flower energies-oliën van 10:00-16:00 na afspraak.
Tijdens de Engelenhealing maakt zij contact met jou Hoger Zelf & Zielsdelen en nodigt zij de Engelen en gidsen uit die er op dat moment aanwezig mogen zijn. Via helderziende waarnemingen geeft zij je een persoonlijke boodschap. Hierdoor kunnen er gedachten, emoties, herinneringen naar boven komen. Het gaat om deze te herkennen en te aanvaarden als deel van jezelf. Op dat moment vindt er een Healing plaats.
In combinatie met de Cosmic&Flower energies-oliën ontstaat er een betere doorstroming en emotionele, psychische spanningen worden minder of gaan helemaal weg waardoor er ruimte ontstaat om bewuster van Jezelf te worden en inzicht in je persoonlijke ontwikkeling.
De Energetische  handmassages die zij doet zijn te vergelijken met psychometrie. Tijdens een handmassage stemt zij zich af op het onbewuste én het zielswezen van de cliënt en reikt zij de benodigde hulpvragen aan. Indien men levensvragen heeft beantwoordt zij deze vanuit mediamieke kwaliteiten ook graag.
Als extra toegevoegde waarde worden tijdens een handmassage je organen, meridianen, chakra’s en zielspunten geactiveerd. Hierdoor ontstaat een betere levenskrachtdoorstroming waardoor innerlijke spanningen verminderen en men met meer innerlijke kracht in het dagelijks leven kan functioneren.
De energetische handmassage wordt ondersteund door de Cosmic&Flower Egyptische Chakra-oliën. Info over Netty is te vinden op:
www.ankhverbinding.nl 
Deze zaterdag is een consult van 30 min. € 10.00   

Zaterdag 17 maart 
Louis Kemperman (of Astrolouis) komt deze dag na afspraak van 10:00 – 16:00 met korte consulten. Louis heeft tientallen jaren ervaring en geeft inspirerende consulten op basis van astrologie, tarot en paranormale waarneming met o.a. hulp van engelen. De consulten zijn er op gericht om je bij jezelf terug te brengen, je kijkt als het ware in een spiegel, en ze worden op een sprankelende wijze gegeven. Een uitdaging om mee te maken.
Deze dag is een consult na afspraak voor een half uur €  10.00 . 

Zaterdag 17 maart (boven)

Hannah Horst verzorgt deze zaterdag na afspraak een workshop intuïtief schilderen van 12:00-16:00. Via je eigen gekozen kleur ga je aan de slag met je persoonlijke schilderij. Gezamenlijk wordt het proces besproken waar je doorheen gegaan bent tijdens de workshop. Voor verdere informatie en aanmelden: 06-13087482

Zaterdag 24 maart 
Zaterdag 24 maart komt Mark-Jan Kleiborn van Kleiborn Coaching van 10:00 -16:00 met korte consulten.
Wil je weten waarom je steeds tegen dezelfde problemen aanloopt? 
Of wil je weten waarom de communicatie met iemand steeds lastig verloopt? 
Maak dan een afspraak en hij geeft je die inzichten, met uiteraard ook de tips om de problemen aan te pakken of de communicatie te verbeteren. Verder geeft Mark-Jan je inzicht in je sterke kanten, maar ook je valkuilen. Daarbij wordt gekeken welke blokkade er is en wordt die ook weggehaald. Hij maakt hierbij gebruik van het Enneagram. Het Enneagram is het meest bekend om zijn 9 persoonlijkheidstypes. Weten welk type je op dit moment bent, of welk type iemand in je omgeving op dit moment is kan je enorm veel inzicht geven en je helpen. Naast de 9 types is het Enneagram ook een model dat gebruikt kan worden ten behoeve van coaching. Kenmerkend hierbij is dat coaching met het Enneagram uiterst effectief, maar ook efficiënt is. Op uiterst eenvoudige wijze kan heel snel achterhaald worden waarom je ergens tegenaan loopt, wat de bron is van een emotie enz. Deze bewustwording wordt vervolgens ingezet om te helen en om blokkades weg te halen. Hierdoor heb je minder last van o.a. je emoties en kom je weer in je eigen kracht te staan.
Tijdens het consult kun je je huidige persoonlijkheidstype laten meten en daarover een persoonlijke uitleg krijgen of je kunt je vitaliteit laten meten en kijken of (en welke) blokkades er op zitten en deze laten weghalen om vitaler te zijn. Voor meer informatie over Mark-Jan en/of over het Enneagram: www.kleiborncoaching.nl
Een consult is na afspraak voor ½  uur    10.00 .

Zaterdag 31 maart
Patricia Hollaar komt deze zaterdag na afspraak van 10:00 -16:00 met ET-healings.
Vanuit een andere dimensie worden er via Patricia handelingen mogelijk gemaakt. Er zijn in de andere dimensie dokters, chirurgen en wetenschappers die veel verder gevorderd zijn dan onze medische wetenschap. Lichamelijke en geestelijke klachten kunnen verholpen worden en spiritueel kun je beter in je eigen kracht gezet worden. Patricia voegt energieën van buitenaardsen, engelen e.a. samen om een totaalplaatje te krijgen van jouw blauwdruk.
Dit verduidelijkt de energie van de cliënt, waardoor datgene behandelt wordt wat voor de cliënt NU belangrijk is voor verdere ontwikkeling en genezing.
Wij komen allemaal uit de bron van licht. Alles van het universum, inclusief de aarde. Dus het is logisch dat alles verbonden is met het licht, de energie van bewustzijn. Deze verbondenheid is de sleutel van de Universal-light-healing, de blauwdruk.
Meer info is op www.universal-light-healing.com en een consult is deze dag na afspraak € 10.00

Bezoek  ook eens een van onze vaste therapeuten in de winkel, een afspraak kun je rechtstreeks met hen maken via hun website!  

Claudia van Diepen komt in overleg met Merlin Healing consulten. Meer info kun je vinden op haar site: www.mindandbodywork.nl    

Mirjam Breedveld is op vrijdagochtend aanwezig (andere dagen in overleg) en geeft dan na afspraak Reiki en Energetisch Coachen. Zie voor meer informatie www.voeljevrij.nu    

Pieter Leijten geeft op vrijdagochtend na afspraak een engelenhealing in de ruimte boven de winkel. Tijdens zijn healings wordt Pieter geleid door de engelen met hun zachte, liefdevolle, doch krachtige helende energie. De engelen laten je door hun onvoorwaardelijke liefde voelen dat er meer is tussen hemel en aarde. Maak een afspraak via pieterleijten@gmail.com  of tel. nr 06-48740109 . 

Alinda Smits geeft vanuit haar praktijk Ten Voeten Uit voetreflexzone-massages boven de winkel na afspraak op donderdagmiddag en vrijdagmiddag. In de voeten liggen reflexzones die in verbinding staan met delen van het lichaam en door die zones te masseren kan het zelfgenezend vermogen geactiveerd worden waardoor klachten verminderen. Je kunt een afspraak maken via de winkel.
De consulten zijn 1 uur voor €  45,–  en zeker de moeite waard!   

Expositie
In de maand maart kun je de prachtige foto schilderijen komen bewonderen van Light Healing Art gemaakt door Ellen Steijlen.