Agenda april

uithangbord van De Maretak

Beste mensen,  

Met Paaszondag en Paasmaandag, 1 en 2 april,  zijn wij gesloten!
Ook met Koningsdag, vrijdag 27 april zijn wij gesloten.
Op de donderdagavond en op zaterdag hebben we weer bijzondere consulten.

Wil je graag bij een van de therapeuten op consult komen dan is het verstandig om via de winkel een afspraak te maken zodat je zeker bent van een plaatsje. Je bent welkom!

 

Samengevat:
Do  12-19-26 april  Mirjam Breedveld, Reiki met essentie-reading € 10.00 
Za    7 april     Lieske van den Enden, bio-tensor of Tzolkinkalender €  10.00
Za  14 april     Margan Arens, Lenormandkaarten  € 8.00
Za  21 april     John van der Drift, tarot €  8.00
Za  28 april     Liseth, massage  € 10.00 

Uitgebreide beschrijving:
Donderdagavond
12-19-26 april komt Mirjam Breedveld na afspraak van 18:00 – 20:00 met  Reikibehandelingen met een essentie-reading.
Door middel van Reiki gaat je energie beter stromen en kunnen blokkades in je lichaam weer vrijkomen. Hierdoor kun je makkelijker in contact komen met je eigen wijsheid. Tijdens deze behandeling maakt zij contact met wie je in essentie bent en wat jou eventueel belemmert om echt jezelf te zijn.
Op deze manier krijg je meer inzicht en bewustwording.
Meer info is te vinden op www.voeljevrij.nu  
Een consult van ½ uur is deze dag na afspraak € 10.00   

Zaterdag 7 april
Zaterdag 7 april komt Lieske van den Enden na afspraak van 10:00 -16:00 met kennismakingsconsulten. Als je graag meer wilt weten over je gezondheid en voeding die echt bij je past dan is dit het goede moment om een en ander te laten testen met de Bio-Tensor.
Je kunt kiezen uit: het meten van de psychische en fysieke energie, de aura of de chakra’s,
een recept voor een Power ontbijt, nutriëntentest, het kristal of de steen die het beste bij je past. Ben je momenteel meer gefocust op je persoonlijke groei en ontwikkeling en wil je weten waar jou kracht ligt? Kies dan voor het uitrekenen van je geboortedagzegel in de Tzolkin-kalender. De energie van je geboortedag zegt veel over jou en wat jij te bieden hebt. Werken met de dagenergie kan je helpen om het beste uit jezelf te ontdekken en te ontwikkelen. Laat je verrassen!
Een consult is na afspraak voor ½  uur    10.00 .

Zaterdag 14 april
Margan Arens komt deze zaterdag in april van 10.00 – 16.00 uur om consulten te geven met behulp van de Lenormandkaarten. Tijdens het consult vormen de kaarten als het ware een derde partij in het gesprek. Het is inmiddels een bekende methode om verrassend duidelijk antwoord te krijgen op je vragen of de ontwikkeling in je leven.
Margan werkt al heel lang met deze kaarten en geeft op aanvraag ook workshops en cursussen hierin. Het is echter maar een onderdeel van wat zij allemaal doet.
Kijk daarvoor ook eens op www.marganarens.nl 
Deze zaterdag kost een kort consult na afspraak € 8.00.   

Zaterdag 21 april   
John van der Drift komt zaterdag 21 april na afspraak van 10:00 -16:00 met tarotconsulten. 
Als het leven een leerschool is, welke lessen ben jij dan aan het leren? Deze vraag nodigt je uit om stil te staan bij wat er in jouw leven speelt en om daarmee te spelen! Want spelen is een prachtige manier om te leren. Speel je mee? Door middel van een korte Tarotlegging kijken we samen hoe je meer speling kunt krijgen in je leven. Verder info :  http://tarotwegwijs.jimdo.com/ 
Een kort consult van 20 minuten is na afspraak € 8.00    

Zaterdag 28 april  
Op deze zaterdag komt Liseth Nieuwelink, een gediplomeerd masseuse met echte passie voor haar vak. Ze geeft massages van 30 minuten.  Wat is er heerlijker dan even 30 minuten te ontspannen na een drukke week? Want massage heeft een groot effect, zelfs in een half uur. Heerlijk ontspannen, minder stress, minder pijnklachten, meer energie.  Ze geeft de massage met persoonlijke aandacht en afgestemd op uw vraag. U kunt kiezen voor pure ontspanning of voor een combinatie van ontspanning en klachtenverlichting. Eventuele klachten kunnen zijn: stress, vastzittende schouders, stijve nek, hoofdpijnklachten zoals migraine, een “vol” hoofd en piekeren, artrose, reuma, RSI, hielspoor, spierpijn, (voorjaars)moeheid, geringe weerstand. In overleg zal zij een passende massage geven. Ze beheerst een breed scala aan massagetechnieken waaronder de Zweedse, Thaise Spa of Yoga, Indian Head, hand- en onderarm, benen- en voetmassage, reflexologie en de Lomi Lomi massage. Ze combineert deze technieken graag om zo het beste effect te bereiken. Iedere massagebehandeling is verschillend.
Voor meer informatie: facebooksite: Wellnessbyliseth.
Liseth heeft een eigen massagepraktijk in de Club Pellikaan in Breda. Ook voor niet-leden van de Club Pellikaan praktijk toegankelijk. 
U bent van harte welkom op 28 april of bij de praktijk.
Een behandeling van 30 minuten na afspraak kost € 10.00. 

 

Bezoek  ook eens een van onze vaste therapeuten in de winkel, een afspraak kun je rechtstreeks met hen maken via hun website!   

Army is op dinsdag aanwezig van 10:00-18:00 voor consulten koffiedik kijken. Army is paragnoste  en in het bezit van een zesde zintuig. Samen met jou wil zij kijken naar wat jou in de toekomst te wachten staat. Ze werkt met Arabische koffiedik lezingen.
Hierdoor kan ze jou vertellen hoe jouw toekomst op financieel -, liefdes-, gezondheids- en vriendschapsgebied eruit kan gaan zien. Zij voelt jullie verdriet, verleden en heden. Hierbij kunnen er overledenen doorkomen met mooie boodschappen.
Zie haar facebook pagina voor meer info, aanbiedingen of een afspraak te maken. 
https://www.facebook.com/Army-Helderziende-Omgeving-Breda-260697627753233/    

Pieter Leijten geeft op vrijdagochtend na afspraak een engelenhealing in de ruimte boven de winkel. Tijdens zijn healings wordt Pieter geleid door de engelen met hun zachte, liefdevolle, doch krachtige helende energie. De engelen laten je door hun onvoorwaardelijke liefde voelen dat er meer is tussen hemel en aarde.
Maak een afspraak via pieterleijten@gmail.com  of tel. nr 06-48740109 .    

Claudia van Diepen komt in overleg met Merlin Healing consulten.  
Meer info kun je vinden op haar site: www.mindandbodywork.nl     

Mirjam Breedveld is op vrijdagochtend aanwezig (andere dagen in overleg) en geeft dan na afspraak Reiki en Energetisch Coachen. Zie voor meer informatie www.voeljevrij.nu

Alinda Smits geeft vanuit haar praktijk Ten Voeten Uit voetreflexzone-massages boven de winkel na afspraak op donderdagmiddag en vrijdagmiddag. In de voeten liggen reflexzones die in verbinding staan met delen van het lichaam en door die zones te masseren kan het zelfgenezend vermogen geactiveerd worden waardoor klachten verminderen. Je kunt een afspraak maken via de winkel.
De consulten zijn 1 uur voor €  45,–  en zeker de moeite waard!    

Expositie  
In de maand april kun je de prachtige foto schilderijen komen bewonderen van Light Healing Art gemaakt door Ellen Steijlen.