Agenda februari

uithangbord van De Maretak

Beste mensen,  

We hebben weer bijzondere consulten op de zaterdag.
Wil je graag bij een van de therapeuten op consult komen dan is het verstandig om via de winkel een afspraak te maken zodat je zeker bent van een plaatsje.
Voor Valentijnsdag (14 februari) hebben we weer hele liefdevolle cadeautjes in huis.
Je bent welkom! 

Samengevat:

Za    2 febr.     (beneden) Adeline Hermus, medium    10.00
Za    2 febr.     (boven) Eveline van der Burgh, Thètahealing € 10.00
Za    9 febr.     (beneden) Bert Back, medium  € 8.00
Za    9 febr.     (boven) Ricardo Kuster, healing en reading,  € 10.00
Za  16 febr.     (beneden) Angelique van Geenen, Aura-Soma  € 10.00
Za  16 febr.     (boven) Jolanda Ernest, regenesis-behandeling    10.00
Za  23 febr.     (boven) Ellen Steijlen, Soul Body fusion    10.00
Za  23 febr.     (beneden) Marie – Thérèse de Lange, effortless-coach  € 8.00 

Uitgebreide beschrijving:

In de winkel

Zaterdag 2 februari
Zaterdag 2 februari komt paragnoste Adeline na afspraak met consulten van 10:00-16:00.
Bij haar geboorte heeft Adeline gaven meegekregen en deze zijn de laatste jaren snel ontwikkeld. Zij is helderziende voor mens en dier en leest ook foto’s van overleden huisdieren. Van overleden dierbaren mag zij vaak een boodschap doorgeven.
Je kunt haar om een kaartlegging vragen maar ze kan ook via haar gaven antwoord geven op je vragen. Met regelmaat vindt zij spullen die iemand kwijt is geraakt als iemand niet weet waar het te vinden is in huis.
Als zij ertoe geleid word gebruikt ze Lemurische Kristallen en alles doet zij vanuit liefde en licht. Tevoren vraagt zij altijd toestemming aan de engelen.
Deze dag is een consult van 30 min na afspraak € 10.00

Zaterdag 9 februari
Deze zaterdag zal Bert Back na afspraak van 10:00 -16:00 korte consulten geven.
Bert is medium/paragnost en bekend van televisie. Hij geeft samen met zijn gids Elianne inzichten in vraagstukken die op dit moment spelen. Dit kan zijn op allerlei gebieden zoals liefde, werk, persoonlijke ontwikkeling. Het gebeurt veelal vanuit de energie van de vraagsteller maar kan ook via bv. overleden dierbaren, vorige levens of gidsen. Ook kan het via foto’s of voorwerpen.
Meer info is te vinden op:
www.reikibreda.nl 
Een kort consult is deze dag na afspraak €  8.00   

Zaterdag 16 februari
Angelique van Geenen is Aura Soma master en komt deze dag van 10:00 -16:00 uitleg geven over de Aura Soma kleurentherapie.
Aura Soma flessen zijn flessen in 2 kleuren en de betekenis van deze kleuren zijn van elke fles verschillend. Ieder krijgt persoonlijk bij de keuzefles de uitleg die op dat moment belangrijk is. Je krijgt een interessante kijk in de toekomst en weg in 2018.
Met 25 jaar ervaring kan Angelique als Master er heel wat over vertellen.
Een consult is deze dag na afspraak 30 minuten voor € 10.00 .

Zaterdag 23 februari komt Marie-Thérèse na afspraak van 10:00-16:00 en geeft dan korte consulten om moeitelozer te leven. Leven in het NU en zelfkennis maken het leven eenvoudiger, leuker, mooier.
Vertrouwen op jezelf en genieten van het leven wordt dan werkelijkheid, dat lijkt simpel, is het vaak niet, maar zeker wel voor iedereen haalbaar.  
Marie-Thérèse, coach en energetisch therapeut, helpt je met overzicht en inzichten in jezelf en jouw leven.
Naast haar scherpe intuïtie gebruikt ze graag de wijsheid van de Maya astrologie om te onderzoeken waar de schoen wringt voor je en wat je nodig hebt om moeitelozer te leven.
Veel ervaring heeft ze als coach voor moeders met alles wat speelt in en rond een gezin en daar de juiste, wijze weg in vinden.
Dat is immers vaak een hele klus. www.moedercoach.nl 
Zie jij ernaar uit dat je leven iets eenvoudiger, leuker en moeitelozer wordt?
Ik ben benieuwd naar je en onderzoek graag samen wat je kan helpen.
Deze dag is een kort consult € 8.00

Uitgebreide beschrijving:

Boven de winkel:  

Zaterdag 2 februari komt Eveline van de Burgh na afspraak van 10:00-16:00 met consulten Thètahealing in de ruimte boven de winkel.
Wat geloof jij over jezelf? Geloof je dat je meer dan de moeite waard bent? Voel je je geliefd? Of ervaar je dat je altijd in je kracht staat? Wat je gelooft over jezelf bepaalt wie jij bent en hoe jouw leven eruit ziet. Het wordt bepaald door wat je tot nu hebt ervaren, wat je erbij voelt en wat je bewust en onbewust gelooft.
Thètahealing
®  is een methode waarbij belemmerende overtuigingen en eventuele samenhangende trauma’s of gevoelens worden vervangen door een positieve overtuiging en gevoel. Je verandert daarmee je kijk op jezelf en op jouw leven. Je hebt dan geen situaties meer nodig om het te leren via vallen en opstaan. Het is meteen veranderd op celniveau in je DNA. Zowel voor jou, als je kinderen, je ouders, broers en zussen.
Vanwege de veranderingen van Thètahealing® wordt je bewuster. Er ontstaat meer inzicht in je leven, waardoor je betere keuzes kan maken en liefdevoller wordt naar jezelf en de mensen om je heen. Het zorgt ervoor dat je meer gaat handelen vanuit eigen verantwoordelijkheid, waardoor je in je eigen kracht komt te staan. Je voelt je blijer. Meer info is te zien op: www.zuiverkind.nl
Ervaar tijdens een introductiesessie van 30 minuten wat Thetahealing® voor jou kan betekenen. Een consult van 30 min. is deze dag na afspraak € 10.00  

Zaterdag 9 februari komt Ricardo Kuster met korte consulten van 10:00 – 16:00.
Ricardo is een healer, reader, coach en ondernemer.
Na diverse opleidingen heeft hij mogen werken met o.a. Neal Donald Walsch, Ronna Herman, en Patty Harpenau. Hij is er van overtuigd dat we allemaal uniek zijn en bezield zijn door een geweldige kracht die om een aantal redenen niet altijd door iedereen wordt aangeboord om wat voor reden dan ook.
Hij vindt zich bevoorrecht om mee te mogen werken aan het bevrijden van jezelf. Om een ander de helpende hand te bieden die vast zit en de weg te wijzen die voor allemaal open ligt.
Samen ,met elkaar een nieuwe werkelijkheid  bouwen.
Een kort consult is deze dag na afspraak    10.00  

Zaterdag 16 februari 
Jolanda Ernest komt deze zaterdag na afspraak van 10:00 -16:00 met korte behandelingen om kennis te maken met Regenesis. Dit is een alternatieve geneeswijze die het zelfgenezend vermogen van het lichaam sterk activeert.
Door de rug uit te lijnen komen alle wervels weer in de juiste positie, waardoor o.a. nek,schouder, rug en knieklachten snel tot het verleden zullen behoren. Regenesis kan op alle lichamelijke en geestelijke klachten worden toegepast. Doordat je energie weer vrij gaat stromen zal heling veel sneller inzetten. 
Een behandeling is echt een cadeautje voor jezelf! 
Een consult van 30min. kost deze dag €10.00
Voor meer informatie:  www.energyboost4you.nl   

Zaterdag 23 februari
Deze zaterdag komt Ellen Steylen na afspraak van 10:00 – 16:00 in de ruimte boven de winkel met Soul Body Fusion. Ellen is Sundoor Spirituele Coach en Breathwork Practioner. Zij helpt je om je ware Oerkracht te doen ontwaken, gebruikmakend van de Universele Helende Energie en met behulp van BewustZIJNsontwikkeling. Zij kijk ernaar uit je te ontmoeten…
And please be aware energy flows where attention goes!
Let’s fly together, enJOY! One Love, One Heart!
Een consult van 30 minuten is deze dag na afspraak €  10.00

Bezoek  ook eens een van onze vaste therapeuten in de winkel, een afspraak kun je rechtstreeks met hen maken via hun website!   

Claudia van Diepen komt in overleg met Merlin Healing consulten. 
Meer info kun je vinden op haar site: www.mindandbodywork.nl    

Mirjam Breedveld is op vrijdagochtend aanwezig (andere dagen in overleg) en geeft dan na afspraak Reiki en Energetisch Coachen. Zie voor meer informatie www.voeljevrij.nu    

Alinda Smits geeft vanuit haar praktijk Ten Voeten Uit voetreflexzone-massages boven de winkel na afspraak op donderdagmiddag en vrijdagmiddag. In de voeten liggen reflexzones die in verbinding staan met delen van het lichaam en door die zones te masseren kan het zelfgenezend vermogen geactiveerd worden waardoor klachten verminderen. Je kunt een afspraak maken via de winkel.
De consulten zijn 1 uur voor €  45,–  en zeker de moeite waard! 

Expositie 
In de maanden januari/februari kun je de prachtige foto schilderijen komen bewonderen van Light Healing Art gemaakt door Ellen Steijlen.  

Privacy vinden wij belangrijk.

Ongetwijfeld valt het u op dat veel bedrijven en instellingen u momenteel informeren over de nieuwe privacy-wetgeving.  De Maretak Nieuwetijdswinkel gaat zeer zorgvuldig om met uw gegevens en zorgt ervoor dat uw privacy verzekerd is. Heeft u hier vragen over of wenst u geen mail meer van ons te ontvangen? Stuur dan gerust een email naar: info@maretak-nieuwetijdswinkel.nl